Comments for "......, en ik accepteer mezelf volledig en innig."

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Feb 22, 2018
Rating
starstarstarstarstar
Hyperventileren/paniekaanvallen
by: Anonymous

Ik herken mezelf hier wel in. Ik heb rond mijn 18de ook een depressie periode gehad. Ik heb (veel later, rond mijn 30ste) zelf ook paniekaanvallen gehad en gehyperventileerd, dat heeft wel 2 jaar geduurd. Bij mij kwam het vooral omdat ik iets traumatisch meemaakte, niet zeer ernstig maar voor mij iets wat ik niet kon verwerken. Meestal heb je dat zelf niet zo goed in de gaten, juist omdat het niet heel ernstig is. Ik kocht een boekje het heette zoiets als, Hoera ik hyperventileer (ik weet niet precies meer de titel). Het boekje gaf me herkenning en op de een of andere manier had ik niet meer het gevoel dat ik de enige was met dit probleem. Ik heb geen hulp gehad, hoe meer ik er mee bezig was, hoe erger het werd. Ik heb gewoon alles ondernomen wat ik normaal ook deed maar ik heb zo vaak met angst gezeten dat ik weg zou vallen.

Ik denk dat je terug moet gaan in de tijd dat het hyperventileren/ paniekaanvallen begon. Wat is er toen gebeurd, als je je daar bewust van gaat worden kan het zijn dat je iets in werking in jezelf zet waardoor het hyperen minder wordt en op den duur verdwijnt. Ik heb het idee dat je juist niet teveel met dit onderwerp bezig moet blijven. Het beste is dat je dingen in het leven zoekt die goed zijn voor jou en niet omdat het moet van een ander. Ik wens je heel veel succes.

Feb 21, 2018
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

dag K,

dank voor je verhaal. En ja,: altijd goed voor jezelf zorgen blijft belangrijk! je hele leven lang :). mvg,

Feri

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to "......, en ik accepteer mezelf volledig en innig.".


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs