Comments for 15 jaar waarvan vele gelukkige

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Aug 26, 2013
Rating
starstarstarstarstar
slachtoffer of de dupe
by: Anonymous

Het is heel herkenbaar.

Ook ik heb de grootste moeite ermee te herkennen dat ik 'slachtoffer' ben geworden, of de dupe (min of meer hetzelfde), van de relatie met een N. Maar het is zo, best dit te accepteren en jezelf vergeven.

Er zijn ook andere vrouwen het slachtoffer, en het enige wat je nu kunt doen is je hieruit te bevrijden. Ook uit dat negatieve gevoel.

Je probeert een huwelijk te redden, en dan is er veel rek in het elastiek. Maar op een gegeven moment is dat op.

Het kan langere tijd duren, maar eens zal dat over zijn. Dat gevoel, van spijt, dat je te meegaand bent geweest. Het zal je niet opnieuw overkomen.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to 15 jaar waarvan vele gelukkige.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs