62 Jaar later ! Wat heb ik toch ??

by J
(France)

Na 62 jaar tobben, ongepast gedrag, verslavingen, gevangenis, 3 huwelijken, 1 suicidepoging, talloze depressies, 3 psychiaters en 2 therapeuten, 1 diagnose bipolair II (wat iedereen in mijn omgeving betwijfelt, inclusief ikzelf), 26 jaar antidepressiva, angstremmers, stemmingstabilisatoren, weet ik nog steeds niet wat ik heb !!! Er is geen etiket voor mij, "is dat niet fijn?" zou je zeggen. Nee, ik wil nu eindelijk wel eens weten hoe ik mezelf kan aanpakken of aan laten pakken. Het is mij nu duidelijk dat ik zeker borderline trekken heb, maar het dekt niet helemaal de lading. Kan het zijn dat ik een border-bipo-add'er ben, met een toefje ontwijkende persoonlijkheidsstoornis, hier en daar gelardeerd met obsessief gedrag, black-outs bij stress, liefst alleen willen zijn? En waar ik het meest onder lijd is dat ik totaal, maar dan ook totaal niet gemotiveerd ben om ook maar iets te doen, negatief denk en depressief en angstig ben, terwijl mijn hoofd vol zit met ideeën, ik afgestudeerd ben in een kunstzinnig vak en heel veel kan, maar nergens echt goed in ben. Wel, schiet mij maar in de kerstboom want ik weet het niet meer. Het enige waar ik nog een beetje plezier uit haal is films kijken, muziek meezingen en reizen (liefst alleen) en/of een roadtrip maak met iemand waar ik de slappe lach mee krijg. Wie het weet mag het zeggen !


Interessante website is dit trouwens, heel anders in opzet dan de mainstream info sites, hartelijk dank hiervoor.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs