71 jarige narcist die ontevreden is

Vorige week heb ik de zoveelste ruzie / drama met moeders gehad. Zo loopt ze mij eerst 6 weken te trickeren, zinnetjes als - jij bent dik(38/40) het is niet opgeruimd genoeg als ik langskom - jij zei vroeger dit en dat tegen mij als moeder, en nu zeg ik het lekker terug tegen jou!


Na anderhalf jaar mijn mond te hebben gehouden voor de lieve vrede heb ik het een week of twee terug weer verteld wat ik van haar gedrag vind, dit in een email. Daar stond oa in dat mn moeder haar eerste dochter al een anorexiaverleden heeft en ik me afvroeg of mijn moeder twee dochters nodig had met deze ziekte/

Komt ze vijf dagen later niet zeggen dat ze te ver is gegaan, nee hoor ze komt aan mij vragen wat er is. Waarom ik zo doe. Dat ze al die jaren dat ik alleen leef al het vermoeden heeft dat ik niet spoor, ik getikt ben, ik dingen in mijn hoofd heb, dat zij (en broer-schoonzus) het allllllleerrrrbeste met mij voorhebben (hhhmmmmmmmm) dat deze mensen nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnooooiiit over mij roddelen met elkaar, dat ik dingen verkeerd snap dat bepaalde zinnetjes nnnnnnnoooiiiiiiiiiiiiiiittt maar dan ook echt nooooooooooooooiiiit gezegd zijn door deze mensen en dat ik niet tegen grapjes kan ( jij bent dik, jij kan maar beter je hele leven alleen blijven).

Vraag ik op den duur aan haar waarom doe je nou zo tegen iemand die toch al bindingsangst heeft en alleen leeft x aantal jaar. Dat ik mij echt afvraag waarom ze uitgerekend tegen mij zo moet doen terwijl zij alles heeft vanaf haar 20e (1e liefde al 46 jaar trouw aan moeder, 3 kinderen, 4 kleinkinderen, groot afbetaald huis, sportauto, sportfietsen, caravan,
3 - 4 keer per jaar op vakantie, etc etc.)

Zegt ze : Denk jij nou werkelijk dat ik ECHT alles heb wat ik hebben wil, denk je dat nou ECHT JOH??????????????????!!!!!!!!!?!


___________________ Ziek ______________________________-Nu speelt ze het slachtoffer want na haar huilbuitje vorige week wat niet ging helpen omdat ik zei jank maar lekker jij, moet en zal ze mij het eea nog betaald zetten. Dat doet ze zo:
lekker bot, ongeinteresseerd, negerend, geirriteerd, kort, slachtofferrol. Met andere woorden _ HET IS JOUW FOUT ALLEMAAL EN JIJ ZORGT MAAR WEER DAT IK JOU GA ZIEN STAAN EN WEER AARDIG DOE<

Maar dit spel spelen wij mijn hele leven al. Ik ben wel eens bang dat ik gek word van haar gekte. En dan heeft zij haar zin, kan ze echt mijn leven overnemen, een kerel heb ik ook niet die haar stopt dus zo kan zij zich promoten dan tot 'begeleider 'als het ooit zo ver komt.

Nou deze week haar kort nog even gezien omdat mn vader mn kapotte fiets maakte. toen ze de voordeur dicht deed floepte het volgende uit mijn mond _ ZIELEPOOT _ Ik schrok er zelf van en ze zal het geheid hebben gehoord want ik zei het een 1.5 meter vanaf de deur die zij dicht deed. Maar ach dacht ik - TIJD VOOR EEN ANDERE LEVENSFASE - eens laten merken dat dit ZIEKE gedrag van haar mij niet meer deert!!!

Echt ziek ben je, als je op je 71e nog loopt te janken je nog niet alles hebt wat je hartje begeert. Nou MOEDER zoek VOORAL een andere bliksemafleider VOOR AL JE ONGENOEGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dag Matty, het beste met je kuren- je dochter met wel een GEZOND verstand ondanks jouw visie !!!!!!!!!!!!!!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs