9 jaar heb ik geleefd met een narcist,zwaar alcohol,drugs,medicatie probleem

by delfien
(aalst)

Ik leerde 9 jaar geleden mijn ex-vriend kennen, waar ik ontzettend verliefd op was. Ik had toen al medelijden met hem en wou hem al de liefde geven die ik zelf gemist had. Ik ging voor hem door het vuur, beschermde hem, betuttelde hem, bediende hem als een koning. Danste altijd naar zijn pijpen en dat was ook hetgeen hij van mij wou. Hij nam een vinger en dan een hele arm. Ik was heel leeggezogen en had niets meer van energie, deed niets meer voor mezelf, verwaarloosde mezelf. Als ik een cursus volgde had ik ook geen energie meer om het vol te houden. Het ging van kwaad tot erger tot ik bijna zelf aan zelfmoord dacht. Hij vernederde me jaren, chanteerde ,speelde spelletjes met met me, was heel erg egoïstisch, alles draaide om hem. Hij kon goed toneelspelen, was populair, genoot van aandacht, zoveel mensen trapten erin, zijn gedrag was abnormaal. Ik wou hem zo graag helpen maar het is me nooit gelukt, nooit. Ik deed alles met hart en ziel en hij genoot ervan om mij kapot te maken. Uiteindelijk zag ik dan zelf in dat ikzelf ook al wat narcistisch begon te zijn door hem. Je neemt het gedrag een stukje over, je voelt je emotioneel verwaarloosd, wanhopig, héél véél verdriet en soms geen zin meer om te leven. De reden waarom? Omdat ik in een ilusie geleefd heb en dacht dat hij de partner was van mijn leven en dat hij zichzelf wel ooit zou laten helpen. Hij is ook nog een pathologische leugenaar. Nooit, nooit kwam er iets zuiver uit. Nooit. Hij kon ongelofelijk toneelspelen, de beste manipuleerder die ik ooit ben tegengekomen. Die man is gestoord: nooit vriendelijk tegen iemand en 9 jaar heb ik dat graag gezien. Ik had nooit een ouder gehad en wou hem geven wat ik zelf gemist had, zorgen voor hem, een rokkenjager zonder identiteit. Hij zag er normaal uit, knap, maar afschuwelijk van binnen...

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs