Copyright © 2013 How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com

Copyright en Eigendomsverklaring
Het copyright en het materiaal op deze website (inclusief alle tekst, computer code, figuren, foto’s, audio materiaal, video materiaal) is allemaal eigendom van How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com en zijn eigenaar. Behoudens de externe links.

Copyright licentie
How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com staat u als lezer een wereldwijde licentie toe, gratis, zonder enige kosten wat het volgende inhoudt:
Het bekijken van deze website en het materiaal erop op een computer of mobiel apparaat (b.v. mobiele telefoon, tablet) via een web browser; het kopiëren en opslaan van deze website met al zijn inhoud in uw webbrowser cache geheugen; het printen van pagina’s van deze website voor eigen non-commercieel gebruik.

How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com staat u geen andere rechten toe voor deze website en zijn inhoud. Met andere woorden: alle andere rechten zijn gereserveerd.

Om elke twijfel te voorkomen: u mag op geen enkele manier de website of delen van deze website kopiëren, veranderen, bewerken, publiceren in welke vorm dan ook, zónder dat How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com dit van tevoren schriftelijk heeft toegestaan (per post of email).

Data mining
Het geautomatiseerd en systematisch verzameling van gegevens van deze website is verboden.

Toestemming
U kunt toestemming vragen voor het gebruik van de inhoud op deze website door contact met How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com te zoeken via de Contact link op onze home pagina.

Copyright bewaking en naleving
How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com neemt het schenden van de Copyright heel hoog op. Als How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com erachter komt dat u copright materiaal van deze website heeft gebruikt tegen de verleende licentie zoals hierboven beschreven in, dan zijn juridische stappen tegen u niet uitgesloten. Waaronder de dringende vraag het gebruik van deze gestolen materialen per direct te staken op straffe van een geldboete en het betalen van de kosten voor een juridische procedure die How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com dan genoodzaakt is in te zetten. 

Ga naar Nederlandse Home Pagina


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs