"Bijzondere dame en date"

by K
(S)

Ik hoop dat iemand mij kan vertellem als het volgende kan duiden op borderline. Het zou voor mij heel veel duidelijk maken.Via een datingsite leerde ik een dame kennen, na twee mails wou ze al afspreken maar dat vond ik te snel. We gingen over op facebook om te chatten, al vrij snel vertelde ze mij haar zeer heftige levensverhaal van oa verkrachting, gewoond in pleeggezin, automutilatie , eetstoornis en langdurige opname. Ze stond versteld ervan dat ze dit met me deelde en gaf mij een compliment dat ik zoveel interesse in haar toonde. We gingen over op whatsapp en het ging heel snel, ze vond me lief en had het gevoel dat er iets heel moois kon ontstaan. Zodoende de eerste date gehad, ze was heel lief, pakte me steeds vast, zoende me , belande in bed en de volgende dag direct weer een nieuwe date gepland. Toen ik haar wegbracht naar t station leken we wel een verliefd stel, hoe ze mijn hand vast hield en hevig zoende toen ze de trein instapte. Een week later was ik bij haar, super fijn gehad en ze heeft me een hele kijk in haar leven gegeven met oa muzieknummer wat ze mooi vond etc. Op een gegeven moment pakte ik haar vast en keek ik in haar ogen en zei " volgens mij voel je diep van binnen heel onzeker en eenzaam en bang" ze begon te huilen en gaf dat toe. Daarna wel een fijne avond gehad en wilde nacht. De volgende dag was ze nog wel lief maar ik merkte wat aan haar en vroeg wat er was. Uit het niets zei ze dat ze t ene moment veel voor mij voelt en t ander moment niks en dat ze in paniek was. We besloten dat ik bij thuiskomst haar even rust zou geven. De volgende dag kreeg ik een appje dat ze niet verder wou, dat ze te weinig voelde en het haar teveel angst en paniek gaf omdat ik zo lief was dat ze vond dat ze mij tekort deed en ze me niet gelukkig kon maken. Het was zo tegenstrijdig met hoe ze deed toen ze bij me was en nog appte:" mijn hart verlangt met de dag meer naar jou" Ik dacht dat we vriendschap zouden houden dus ik stuurde haar vd week nog een berichtje....waarop ik het antwoord kreeg dat ik haar met rust moest laten en geen vriendschap wil. Tis pijnlijk omdat ik om haar gaf na alles wat ze heeft gedeeld met mij. Nu vraag ik me af, kwam ik te dichtbij en heeft ze borderline?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs