bloedend hart

by Kyrren
(nederland)

Na 9 maanden verloofd te zijn, ontdekte ik na mijn huwelijksnacht dat mijn man vitiligo had rond zijn ogen. Ik schrok want, ik had nooit over dergelijk ziekte gehoord. Hij gebruikte derma color om het te camofleren, en heeft voor het huwelijk niets verteld. (1ste leugen)

Ik naief, onschuldig meisje vond hem zielig, omdat ik alle schoonhedenheden bezat wat hij niet had. En ik was verliefd.
Hij was zielig en niemand accepteerde hem, ik was extra lief voor hem om zijn pijn te verzachten.
Samen kregen we 3 kinderen, ik heb mezelf weggecijferd voor mijn gezin, dit was mijn leven, mijn paleis, mijn heiligdom.
Ik hield van hem en vertrouwde hem blindelings. Hij was mijn bekroning!
Soms merkte ik dat zijn verhaal niet klopte of hij beledigde mij op een lachende manier bij families en vrienden. Vertelde lachend nare gebeurtenissen over mij die nooit hadden plaats gevonden. Lachte het hardst over zijn eigen grappen en zo kan ik doorgaan.
Ik voelde me vaak gekwetst, maar zei er niks over, omdat ik weet dat hij heel onzeker was door zijn huid.
In de loop der jaren, was ik niet gelukkig, ik miste iets in mijn leven maar wat?
Ik vertelde het ook mijn man, in de hoop dat hij mij kon helpen maar nee, ik heb alles dus ik mag niet zeuren. Ik ging door met mijn leven, mijn gezin, mijn verdriet. In de loop van de jaren werd hij steeds sjagerijniger en altijd in het weekend, kon flink tekeer gaan tegen de kinderen, tegen mij. De blik in zijn ogen werd steeds kouder, zijn houding werd steeds egoistischer, hij lokte ruzies uit, hij was ontevreden over mij, hij liet mij geloven dat alles aan mij lag waardoor ik bij de psychiater terecht kwam, manipuleerde de kinderen. Zette de kinderen tegen me op, vertelde leugens, ook aan de buitenwereld, vertelde dat ik geen goede moeder was, ik begreep niet wat hem mankeerde. Ik ben naar de kerk gegaan en Moeder Maria om hulp gevraagd tot het moment dat ik een ingeving kreeg en in zijn toestel keek, op dat moment stortte mijn wereld in elkaar, hij hield er meerdere sex relaties op na. Ik ben wezen zoeken in telefoonspecificaties, bankrekening nrs, webgeschiedenis, mijn verdriet werd steeds groter en mijn hart huilde bloed. Door verdriet heb ik 12 dagen niet gegeten en gedronken, hij liet mij creperen in mijn kamer, niet eens een glas water gevraagd en ondertussen leuk doorgaan met zijn wijven. Hoe wreed was deze man! Door een hele zoektocht kwam ik erachter dat hij een narcist is! Hij is precies de man die alle symptonen heeft en spijt? Nee hoor, hij heeft niets verkeerds gedaan! Sorry dat mijn verhaal zo lang is, maar ik kan mijn verdriet niet verwerken, terwijl dit maar een klein stukje is van mijn verdriet. Dank je voor het lezen.
Veel sterkte iedereen die te maken krijgt met een narcist!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs