Comments for broer

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jun 18, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Mijn broer was ook zo
by: Joao

ik kreeg altijd de schuld overal van, hij wist het zo te draaien dat ik het had gedaan. Mijn vader was bang voor hem en gaf hem altijd maar gelijk. Ik ben hem uit de weg gegaan en zie hem nooit meer dat is het beste wat er is, voor je zelf. Hij pakte ook mijn vrienden af daarom heb ik hem ook gemeden, hij papte met iedereen aan die iets voor hem kon betekenen. Had je een mooie boot of een huis in Spanje dan was hij je vriend en wist hij plotseling alles over varen en over Spanje en toevallig was hij over drie maanden in de buurt.........

Mar 03, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Vernederend!
by: Anonymous

Ik herken dat zo, dat verdraaien van jouw woorden en je weten te bespelen. Ik lig er nachten wakker van. Je bent gewoon de loser. Ik laat het maar gaan. Hoe meer ik er tegenin ga, hoe beter de narcist zich voelt. Maar het is wel vernederend!

Heel veel sterkte!

Mar 02, 2015
Rating
starstarstarstarstar
leven is wijzer worden
by: Feri

Heel goed! je leefde lang op een bekende misvatting: familie is familie en daar zou je onvoorwaardelijk van moeten houden. Dat is natuurlijk NIET zo. Mensen kunnen veranderen en je hebt gelukkig deze wijsheid nu laten zien: neem afstand van je narcistische broer. Dat is trouwens ook de enige kans dat hij wellicht ooit gaat veranderen...als iedereen hem zou laten zien dat zijn gedrag niet kan.

Sterkte met deze wijze beslissing! :)

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to broer.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs