collega

by strijdmeid
(anoniem)

hoi,


Ik heb al een tijdje een collega die, ik denk narcistisch is wat alles is bij hem illusie en daar is de kous mee af in elke discussie. Maar dat vind ik nog niet het ergste, het ergste is dat deze persoon van mij elke dag om eten bedelt en shag en eten en drinken omdat hij van alles moet kopen als het geld binnen is en dan na een paar dagen geen geld meer heeft. Dat hebberige komt denk ik van deze persoon zijn jeugd omdat ie het gevoel heeft nergens bij te horen en doet ook nergens aan mee. het kan ook te maken hebben dat deze persoon geadopteerd is ik weet niet of dat een groot impact heeft op een persoon ondanks dat deze een goed leven heeft terwijl zijn familie ziek en onderweg is maar goed ik wil hier niet meer de dupe van zijn en dus ook geen eten enz meer geven maar ja dan komen de represailles op vooral psychologisch vlak en gaat ie op zoek naar mijn zwakke plekken waar ik me elke dag tegen moet weren. dit is vrij vermoeiend en vooral ook omdat deze persoon eerst veel steun had bij anderen tegen mij wat steeds meer af zwakt omdat deze mensen het nu ook inzien hoe ie is. Ik ben je heel dankbaar voor deze site want ik heb dus alle fouten gemaakt die er stonden wat woede bij deze persoon ontlokt eens kijken of als ik mijn strategie bijstel dit beter gaat werken heel erg bedankt groetjes strijdmeid

is trump ook een narcist ?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs