Comments for de eenzame narcist

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Aug 05, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Herkenbaar
by: N

Wat knap van je, dat je door dit charme-offensief hebt heen geprikt. Ik denk dat ik op deze soortgelijke manier al wel 10 keer ben teruggegaan naar mijn ex-man. Gelukkig gaat er op een gegeven moment een knop om, en weet je eindelijk zeker, dat het een gebed zonder eind is. Door hem weer een kans te geven, lijkt de relatie weer heel even heel goed te gaan, om je even later als vanouds weer heel ongelukkig te voelen, zonder dat je er precies de vinger op kan leggen. En pas wanneer je het echt hebt afgesloten, besef je pas wat er al die jaren met je is gebeurd, hoe iemand jou heeft lopen te mind-fucken! Uiteindelijk maakt je dit gelukkig sterker. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik ooit nog in zo'n web verstrikt zal raken...

Jun 30, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Schim
by: Joao

Herkenbaar, iedere keer zou het weer mooi zijn en de liefde zou alles overwinnen.

Ik heb gewoon NEE gezegd, het is nu 6 weken geleden, maar je staat er mee op en je gaat er inderdaad mee naar bed.

Ik dacht de liefde van mijn leven gevonden te hebben, maar eigenlijk was het een groot toneelstuk van haar.

Dus ik was verliefd op een schim...........

Sep 24, 2013
Rating
starstarstarstarstar
herkenbaar
by: Anonymous

heel herkenbaar en verdrietig

May 05, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Verslavende relatie met narcist
by: Anonymous

Heel herkenbaar . Ik probeer na zeven jaar een soort latrelatie met een narcist te hebben gehad, ermee te stoppen. Hij blijft in mijn hoofd zitten. Als ik de lijst met nare voorvallen, leugens, manipulatie en emotionele chantage voor de zoveelste keer maak, komt er even rust. Ik probeer al een jaar lang er een punt achter te zetten. Heb hem opnieuw op een leugen betrapt, voel me vernederd, leeg en gekwetst. Alles deed ik voor deze man die jarenlang een dubbelleven leidde. Opeens koos hij voor mij, was liefdevol (gespeeld) en attent, maar het duurde slechts vier maanden. Hij at van twee walletjes en loog naar beide partijen. Hoe kom ik emotioneel van hem af? Ik voel me zo verdrietig en ook woedend over zijn misbruik. Ik ben er ziek van geworden, mijn baan kwijt geraakt, vriendinnen verwaarloosd want op iedereen had hij wat aan te merken. Seks met deze man maakte hem zacht, maar het was alleen maar orgasmegericht. Pijnlijke ervaringen. Waarom die verslavende werking? Ik wil dat gevoel kwijt. Iedere keer komt er weer een mail met een liefdesbetuiging. Hij heeft me bij eerdere pogingen te stoppen gestalkt. Nu doet hij dat niet meer.
Ik wil ervan af, het is een verslaving geworden. Steeds de mail checken en me goed voelen als er een lief mailtje is. Afhankelijk gemaakt, gehersenspoeld. Wat een vreselijk iets om dit mee te moeten maken. Hij kan niet zonder mij, dus na verloop van tijd komt er weer een poging met slijmen. De leegte in deze man is gigantisch. Hij is zielig en eenzaam, maar ik ondertussen ook.
Groet,
Jacobien

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to de eenzame narcist.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs