de man van adel

by J
(nl)

waarschijnlijk wordt het een boek van 300 pagina's als ik werkelijk alles zou schrijven. ik houd het kort.

juli 2001 leerde ik een man kennen, hij was de eigenaar van een aantal goedlopende bedrijven en was bijzonder rijk. dat hij als zakenman in het 'gewone'bedrijfsleven terecht was gekomen vonden zijn ouders erg jammer voor iemand van hun stand eigenlijk wat minderwaardig. het zou beter zijn als hij net als zijn vader rechter was geworden oid.

het was een aardige man die zich als een aristocraat gedroeg.
tijdens deze vriendschap schafte hij allerlei materialen aan om onze gezamenlijke hobby te kunnen uitoefenen. langzaam maar zeker werd onze relatie intensiever en vertelde hij dat hij tegen alle adviezen van zijn familie in en tot razernij van zijn aanstaande ex-vrouw verliefd was geworden op mij. ongelofelijk, een man met zóveel geld met zó'n goede afkomst die mij (afgekeurd en lichamelijk beperkt) verkiest boven al zijn adellijke beslommeringen. ik werd op slag verliefd. hij was zeer hoffelijk, werd nooit kwaad, we hadden dezelfde hobby (al moet ik zeggen dat allebei mijn paarden hem behandelden alsof hij niet te vertrouwen was)en hij nam me zeer regelmatig mee naar restaurantjes etc.
toen kwamen de rariteiten. zijn ex was woedend en had contact gezocht met mijn ex. en via zijn ex kwam mijn ex met de grootste onzin verhalen over mij. waarop ik weer ruzie kreeg met mijn ex (iemand waar ik voorheen nog goed bevriend was)
met zijn ex had hij in een grote bungalow gewoond en nu zat hij tijdelijk vanwege de scheiding in zijn kleine vacantie woninkje. omdat zijn ex de dure bungalow hield was hij dus in de mogelijkheid om tegen dezelfde waarde iets anders aan te schaffen.hij vroeg me wat voor een woning ik prettig zou vinden omdat hij in de toekomst toch graag
samen wilde gaan wonen en hij vanwege de afstand naar zijn bedrijven niet naar mijn dorp kon verhuizen.
verder vond hij het heel belangrijk dat ik ook in het koopcontract zou komen, zodat ik, als hem iets zou overkomen niet ineens dakloos zou zijn. hij had kanker gehad en was altijd nog bang dat dat terug zou keren.
zo gebeurde het dat ik tekende onder het koopcontract, en hij later die dag zou tekenen, hij was namelijk niet op tijd bij de makelaar omdat hij nog in bespreking zat met het consulaat voor de invoerrechten op zijn producten.
hij heeft nooit getekend.
zijn naam bleek vals,
hij heeft geen bedrijf
hij heeft geen geld
hij is zeker niet van adel
hij is zelfs niet getrouwd geweest
de telefoongesprekken die hij dagelijks voerde waren nep. de mails van zijn vrouw dochters en medewerkers van het bedrijf waren nep (hij had meerdere computers met andere accountnamen waarvan hij de mails naar mij en zichzelf verstuurde) als je de mails verder bestudeerde kon je bij eigenschappen terug vinden dat ze allen van hetzelfde ip adres af kwamen. hij had meerdere telefoons waarmee hij zichzelf belde bv vanuit de keuken en dan nam hij in de huiskamer op en sprak zo uren met de zaak of zijn ex etc.
alle aanschaffen die hij gedaan heeft had hij op mijn naam gezet. veelal niet betaald maar wel aan mijn uitkerende instantie doorgegeven dat ik gefraudeerd had omdat ik heel veel dure aanschaffen had gedaan terwijl dat in feite onmogelijk is met mijn inkomsten.deze aangifte heeft hij gedaan toen hij in de gaten kreeg dat ik zijn leugens niet meer geloofde.

resultaat; ik ben bankroet. voor 90.000 euro boetes aan mijn broek en voor 10.000 euro schulden door niet betaalde goederen op mijn naam. en hij gaat vrijuit.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs