de reden van alles

Ik heb jaren geleden een man leren kennen op een internetsite. We waren allebei op zoek naar een nieuwe levenspartner. Ik werd verliefd op deze man met zijn bijzondere beroep (?). Ik zocht een dominante man en dat was hij, maar hij had ook een onzekere kant merkte ik snel. Al snel hadden we het over samenwonen (fantaseren erover)maar nadat ik zei dat mijn nieuwe moderne eethoek w.s. in de plaats kwam van zijn oudhollandse bijna uit elkaar vallende eethoek was tegen het verkeerde been, ik kreeg de volle laag en wist niet hoe ik het had. Moest je daar nou zo boos om worden, het is toch de realiteit en niet anders. Maar hij bleef boos en zo volgden er nog vele vele uitbarstingen. Tegen zijn kinderen idem dito, dit begon vroeg in de morgen en ging de hele dag door. Nadat ik het al tig keer uit had gemaakt en weer aan, want ik miste hem zo, is hij veranderd, tegen mij dan, want tegen zijn kinderen is het nog hetzelfde. Soms heeft hij nog een woedeuitbarsting en zijn hele lichaam doet dan mee, zwaaien en schudden met zijn armen en romp, gewoon lachwekkend soms. Praten gaat dan ook bijna niet want hij haalt zelfs geen adem tussendoor. Ik sta eigenlijk (bijna) altijd op het punt om hem te verlaten maar ik kan het niet. Ik lijk wel gehersenspoeld, dit heb ik mijn kinderen ook verteld.

Aan de ene kant is het zielig en hou ik van die grote soms lieve en vaak aanhankelijke man die zo gek op me is (en op sex), aan de andere kant snap ik niets van zijn boosaardige kant die altijd weer terugkomt. Zijn kinderen lijden er ook onder.
Ik ben door een diep dal gegaan, en heb me heel wisselend gevoeld, en nu krabbel ik weer op en voel me sterk al hangt er een stiltezweem om me heen.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs