de schok van herkenning

by daphne
(Amsterdam)

na weer voor de zoveelste keer in een relatie dip te zitten keek ik wat op internet rond over het thema relatie problemen

ik stuitte op een artikel over nps en was geschokt door al die herkenningspunten.
Nu begreep ik de situatie beter en hoe meer ik erover lees,
hoe meer inzicht dat geeft over mijn partner maar ook over mijzelf.
Neemt niet weg dat het allemaal zo pijnlijk is en confronterend.
Laatste voorval was dat ik na een zeer onredelijke ruzie er echt genoeg van had, ik stortte in en moest huilen, hij kwam bij me liggen, deed zeer lief.Toen ik hem vroeg kan je dat niet gewoon doen, als we ruzie hebben gehad en ik helemaal door de mangel ben gegaan en emotioneel kapot ben begint hij daarna zo lief re doen, zo ben je op je mooist zei die als antwoord.
Het feit dat ik hem wil verlaten, want hij kan niet alleen zijn zijn de weinige momenten dat hij liefde kan geven.
Een latrelatie die ik graag al jaren wil is ook erg moeilijk, de relatie word dan gestopt, dus dreigen en chanteren is waar ze goed in zijn,Het gaat er niet om wat ik wil maar wat zij willen.
Het straffen door middel van de hele dag op bed blijven liggen is ook vaak gebeurd, het niet meevoelen of troosten als ik me rot voel, in het openbaar bij anderen wel doen.
Charmant en sociaal over komend maar toont weinig compassie
In het begin heel veel complimenten geven ,nu nooit meer, vaak kritiek en zelf niets kunnen verdragen, woede uitbarstingen en niet voor rede vatbaar.\geen kado geven voor mijn verjaardag, niet attent zijn, onverschillig een muur om zich heen, je niet aankijken als je praat ,slecht luisteren, dwingend aandacht vragen en zichzelf het slachtoffer vinden van alles, geen verantwoordelijkheid nemen, rekeningen worden niet betaald

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs