de stilte behandeling

by C
(Nederland)

mijn verhaal gaat over mijn vriend mijn vriend heeft alles in zijn karakter voor de ideale schoonzoon en partner maar nu na 22 jaar met hem te zijn ben ik erachter gekomen dat door zijn mishandelingen niet veel meer van mij over is ik ben op dit moment een onzekere vrouw huil veel en soms ben ik heel boos. het begon allemaal veel later pas. hij doet veel voor mijn ouders maar thuis blijf hii soms nachten weg, neemt zijn telefoon niet op, drinkt dan ook veel alcohol. als ik hem rustig vertel dat dit mij kwetst en dat ik het niet fijn vind, zegt hij vaak sorry en gaat het daarna even goed. dan begint het allemaal weer opnieuw. ook als we op vakantie zijn geweest en we hebben het even fijn samen gehad is hij wel eens 5 dagen weg gebleven. ik ben op door de strijd en onmacht die ik voel en mijn woede door het steeds opnieuw mij laten geloven hoeveel hij van mij houdt terwijl hij mijn pijn en verdriet negeert. ik ben zo bang dat ik het geestelijk gezien niet vol meer kan houden. ik kan er niet meer tegen dat hij me zo negeertl het doet mij pijn. De meeste woede voel ik als hij zijn telefoon niet op neemt en smst mij, ik bel je later of er daarvoor nooit iets is gebeurd en zegt als je zin hebt kom ik eraan. zo speelt hij met mij continu.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs