De straf zal elke keer erger worden

Mijn partner kan het niet hebben dat als hij niet gelukkig is met een van mijn resoluties, dat ik rustig achterblijf ,dus moet hij iets doen om mij humeurig of boos te krijgen.

Hij gokt (met mijn geld) ik heb daar een eind aan gemaakt,ik was altijd zijn chauffeur ,en moest altijd lenen ,met veel smoesjes etc... kreeg ik iets terug en nooit huishoud geld ,dat zou de volgende maand wel komen,dus nooit, ik sta in voor alle kosten ook kleding reizen etc... Wel nu ik zei dit moet gedaan zijn , de straf;geen intieme relatie meer ,als dit niet meer bespreekbaar was en als normaal begon te zijn dacht hij ,oei ze kan ermee om,dus grotere straf (hij weet dat ik in financiele problemen zit ,door hem)geen teruggaven meer van zijn schulden of huishoudgeld.Dus doe iets aan het gedrag van een narcist en het valt terug op jou in een grotere straf.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs