de wereld wordt niet steeds beter,alles gaat met sprongen vooruit of achteruit,...

by marcel
(putten netherland)

IK,(ja,ja psycho,s beginnen altijd met,IK)was 5 jaar en moest velpon halen voor moeder maar mocht alleen de grote weg niet oversteken ,dus moest een broer mee ,IK zie nog de irritatie op z,n gezicht ,hij wilde al de hele middag niks van me hebben,deze broer en nu haalde ik hem met veel bombarie bij z,n speelgoed weg,kom je mot mee naar de winkel,zei ik,..ja,en denk erom dat je goed naar hem luisterd,zei,moeder ,NIET oversteken tot hij het zegt ,.hoor je me?..zonder een woord deed hij z,n houtjes touwtjes jas aan en liep mee naar buiten,.ik voelde toen hij naast me liep,alleen totale leegte bij hem,en woede,..(ik dacht ook ,wat is er nou leuker dan met je grote broer van 12 samen over straat naar de winkel lopen,,maar ik wist ook dat er voor deze normale gedachtengang geen ruimte was,en besloot mijn eigen wil te volgen ,mocht het mij te dol worden allemaal.want het enige wat hij onderweg nog zei,was;je hebt het gehoord he,pas oversteken als ik het zeg,luister je?,..bij een volkomen LEGE weg aangekomen wilde ik over maar grif en stug zei hij NEEE!! als ik het zeg!!dan pas!!we stonden daar een tijdje,en al lang keek ik naar links waar een vrachtwagen naderde(eenrode betfort)pas op het moment dat de wagen vlakbij was ,riep hij ,..NU!!waarbij hij een hardloop houding had (beetje voorovergebogen een been vooruit etc.)alleen hij ging niet,..en ik ook niet! ,want ik was dan 5, maar niet gek.en luisteren was toen niet m,n sterkste punt,(gelukkig maar).wij staken over ,en ik was bang om hem aan te kijken,maar de wil om zijn gezicht te zien,was te sterk en ik keek om in z,n gezicht en verbaasde mij over het gekke wat ik zag,een echt gespannen rare kop,volkomen hard!en wit en krankzinnig,terug thuis heb ik het moeder verteld op het juiste moment ,een moment zorgvuldig uitgekozen door mij, als we samen waren en we zo,n fijne band hadden en elkaar begrepen,ze kon het amper geloven,maar ik wist haar te overtuigen,hij probeerde mij te killen!ze geloofde me,ik was nooit meer met hem alleen,later weer wel en het gebeurde vaker,m,n broer de psychopaat(???)wat is dit?.....het is echt gebeurd en ik heb een fotografisch geheugen dat wel.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs