Dertig jaar getrouwd en een wrak.

by A
(NL)

Hallo,Ja waarom ik reageer is omdat ik denk dat mijn vrouw veel van bovengenoemde vertoont en ik zelf nu al twee keer met de ambulance naar het ziekenhuis ben gebracht met alle symptomen van een hartaanval. Denk zelf aan stress! Waarom die stress? Wel volgens mijn partner ben ik nooit goed genoeg en heb ik nog nooit van haar gehouden. Het ene moment is ze heel lief en uit het niets is ze boos. Ze heeft nu heel erg last van een zwak zelfbeeld terwijl ik haar vaak vertel dat ik haar een knappe meid vind. Ze is ook heel knap en kan ook heel lief zijn. Intelligent is ze ook en heel loyaal. Super netjes en schoon waaraan ik niet kan tippen. Ik maak nooit schoon genoeg in huis en vindt ze altijd wat verkeerd. Het is nooit genoeg en verwacht geen compliment hoor. Driftbuien niet zo vaak maar als die er zijn is dit echt vreselijk om jouw liefde zo te zien, heel extreem en soms met geweld. Ik zie dingen niet die zij wel ziet zoals iemand die slecht zou zijn tegen haar en dat heb je niet opgemerkt. Dan is de Gort gaar en hoor dat telkens weer. Alles uit het verleden komt terug in woede of teleurstelling. Hoe ga ik er mee om? Niet goed dus anders liep ik niet al bijna 30 jaar met stress.

Soms denk ik om te gaan scheiden maar ik hou nog steeds van haar en vind haar knap en ze kan heel lief zijn.
Moeilijk en soms wil ik wel hard wegrennen!

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs