een jaren lange strijd

by A. H.
(Noord Holland)

je barst van de energie als je jong bent.

je wilt iedereen helpen als ze daarom vragen.
ze zuigen je helemaal leeg en elke keer denk je bekijk het maar ik stop er mee. maar ze weten je altijd te vinden en hun babbels zijn echt goed.

Nu sinds anderhalve week is een "vriendin" onder dwang opgenomen. Ze is niet gek en ze wil scheiden van tafel en bed, want haar man is hier verantwoordelijk voor. De begeleiders van GGZ geven aan dat behandeling niet mogelijk is, ze moet gewoon haar medicijnen innemen!
Ze vind zichzelf erg belangrijk, contact met de pers en politie, ze hebben haar nodig en ze doen alles voor haar, want het zijn haar vrienden. Onlangs een artikel in de krant van Rob G. en dat is ook haar vriend sinds 3 jaar. Zij zal hem wel even inschakelen, zodat de GGZ geen sticker op de deur zal krijgen van de smaakpolitie.

Zojuist ben ik via internet erachter gekomen dat het hoogtswaarschijnlijk om narcisme gaat. Wetende wat er aan de hand is en wat er nog gaat komen, stelt me eigenlijk wel gerust.

Sinds een aantal maanden gescheiden en vind het verhaal wel heel erg op m'n ex slaan. Jarenlang heeft hij bovenaan gestaan, maar sinds dat we kinderen hebben gekregen werd het steeds erger. Nu maak ik me wel zorgen hierom, vanwege het feit dat we 2 kleine kinderen hebben. Hij manipuleert iedereen met behulp van de kinderen. Dit houdt in dat hij dingen gaat vragen waar de kinderen bij zijn, waarop je normaal nee zou zeggen. En als je nee zegt, gaat hij ruzie maken, wat je niet wilt, dus om de confrontatie uit de weg te gaan zeg je maar weer ja. "mag ik je aanraken, ik mis je, mag ik je een kusje geven". stel je voor dat je nee zegt, dan is het huis te klein.

Tegen een kind van 5; ik ben jouw papa en niemand anders, als mama een nieuw vriendje krijgt mag je die geen papa noemen hoor. heeft mama al een vriendje?

In zijn ogen is alles wat hij zegt de waarheid en de rest liegt.

In januari is er een uitbarsting geweest, hierdoor is er een melding naar het AMK gegaan. Het resultaat? Hij krijgt nu meerdere malen toezicht thuis als de kinderen bij hem zijn. Maar ja, dat heeft geen zin, ze geven altijd aan wanneer ze komen en hoe laat. En dan is alles op orde. De mensen van Bureau Jeugdzorg hebben werkelijk geen idee hoe het er echt aan toe gaat. 3 weken vakantie en dan brengt hij ze zaterdags naar mij, zodat ik hun haren en zo kan wassen. Kan niet wachten tot het mijn beurt is voor 3 weken. Eindelijk rust en 3 weken van hem af.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs