Comments for Een lieve vader, een lieve zoon, maar niet lief voor mij

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 22, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Welnee, jij bent fout
by: Dagmar

Hij was een charmeur, stouwde mij vol cadeau's, schonk mij een lief kind maar is zo eenzaam als wat,
Ja, hij schuilt achter zijn kinderen, altijd een hele week vol afspraken, grootheidswaanzin, als hij fout was met moeite sorry zeggen, afgeven om of over een ander, anderen naar de mond toe praten en vooral alles witten met een hele grote emmer verf alsof er nooit iets gebeurd is. Gelukkig zag ik het licht na 7 jaar met deze man. Hij was een hele goede les voor mij.
Een tip Ouders, verwen uw kind met mate of dat nu met aandacht is of niet. Zorg dat een kind jouw oprechte liefde kent, en weet dat je er zult zijn voor hem. Spreek je gevoel uit en zeg rustig wat je wel of niet verwacht van je kind. Wees open naar hen. Dan hopelijk wordt het geen narcist, met een tekort aan liefde in de prille precaire jaren. Sterkte aan een ieder en ga altijd af op jouw intuïtie.

Feb 16, 2013
Rating
starstarstarstarstar
narcistisch?
by: Anonymous

Hallo,

Om te weten of iemand een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft, moet je een lange periode met hem of haar gewerkt of samengewoond hebben. Het is heel moeilijk om te oordelen van buitenaf. Dat hij gek van zijn kinderen is, is voor mij een vraagteken. Is dat om bij zichzelf de trots te voelen? En ja, zijn moeder!Mijn man heeft dat ook, elke zondag naar zijn moeder. Teveel om uit te leggen... Maar echte liefde zie ik niet tussen de twee. Mijn man gaat opeens heel interessant zitten doen. Het is echt een toneelspel. En elke keer nadat we er geweest zijn, is hij prikkelbaar en maakt hij ruzie. Ook praat hij echt niet altijd met trots over zijn moeder. Het gaat puur om hem zelf en er zit totaal geen gevoel bij. Vooral dat laatste, is echt herkenbaar bij een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Sterkte in deze moeilijke periode....

Lisa

Feb 15, 2013
Rating
starstarstarstarstar
je hebt geluk
by: sylvia groot

Ja, je hebt geluk dat het 'slechts' 3 jaar en geen 20 jaar heeft geduurd.
Voorlopig zul je je er nog emotioneel verward onder voelen: gemengde gevoelens van hoop, boosheid, verdriet, onbegrip.
Uiteindelijk snap je dat hij is zoals hij is, en dat dat niet jouw schuld is.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Een lieve vader, een lieve zoon, maar niet lief voor mij.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs