Een lieve vader, een lieve zoon, maar niet lief voor mij

Met schrik heb ik gelezen over narcisme. Mijn vriendin wees me erop nadat ik vandaag huilend bij haar voor de deur stond omdat mijn vriend weer eens zo ongeloofljk bot was. Het klopt allemaal.


Na een huwelijk van 20 jaar kwam ik hem tegen. Een lieve charmante man die ook nog eens lief was voor mijn kinderen. Zelf heeft hij ook kinderen. We hadden dezelfde interesses, deden heel veel samen en genoten echt ontzettend van elkaar. Elke avond hingen we uren aan de telefoon en er ging geen 2 uur voorbij of ik kreeg alweer een smsje van hem. Alles vond ik leuk aan hem. Hij wilde trouwen, oud worden met mij.

Het viel me wel op dat hij zichzelf helemaal geweldig vindt. Hoe goed hij alles kan maar hij vond mij ook geweldig dus er ging geen lichtje bij me branden. Ook kon hij heel lang doorzeuren over de makken van een ander. Na een half jaar bleef hij een week bij mij als hij geen kinderen had waarna ik hem daarna een week niet zag. Na een jaar gaf ik aan dat dit voor mij toch niet ging werken omdat ik een week alles opzij zette voor hem en vervolgens een week dubbel zo druk was met mn kinderen, studeren en mn ouders. Voor sociale contacten had ik geen tijd meer.

En toen ging het fout. Hij werd egoistisch, trapte tegen iedereen aan, alleen de verjaardagen van
zijn vrienden waren belangrijk en als ik mee was keek hij niet meer naar me om. Hij maakte rot opmerkingen tegen mij als we alleen waren en als hij visite had of zijn kinderen er waren liet hij niks meer van zich horen. 1 keer in de 3 dagen bellen was genoeg. Hadden we ruzie dan moest ik het goed maken want hij liet gewoon niks van zich horen. Ik heb heel wat huilbuien gehad om hem en ondertussen was hij gewoon een feestje aan het vieren. Samenwonen wil hij niet want dat gaat niet met onze wederzijdse kinderen zei hij opeens. En dat terwijl we samen uren naar een huis voor ons hebben gekeken.

Voor zijn kinderen is hij een lieve vader, voor zijn ouders is hij een lieve zoon. Die komen op de eerste plaats. Als ik een afspraak met hem had en zijn kinderen wilden iets of zijn vader had hem nodig dan vergat hij mij gewoon. Mij continue dingen beloven en uiteindelijk geen daden. In de drie jaar heb ik 2 keer een bos bloemen van hem gehad. Wat hij gaf, was omdat hij daar ook profijt van had maar het was nooit een persoonlijk cadeau.

En vandaag kreeg ik heel bot een mailtje dat hij mijn sleutel wel in de brievenbus gooit. Einde verhaal. Een relatie van bijna 3 jaar via een mailtje beëindigen. Is hij een narcist? Moet ik blij zijn dat het over is?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs