Comments for Een patroon van vernedering, manipulatie en psychologische terreur

Average Rating starstarstar

Click here to add your own comments

Nov 07, 2012
Rating
starstarstar
onzichtbaar zijn en blijven
by: sylvia groot

Beste Richard,
Heel herkenbaar wat je schrijft.
Als ik jou was dan zou ik geen moment meer twijfelen, alle hoop op beter laten varen en zonder aankondiging - goed voorbereid - uit zijn leven verdwijnen, VOORGOED, indien mogelijk alle communicatielijnen afsluiten en geen adres achterlaten. Laat hem niet merken dat je je aan het voorbereiden bent om te vertrekken.
Waarom niets laten merken en zonder aankondiging?: nou, als hij merkt dat je vastbesloten bent om te vertrekken, zal hij als een blad omdraaien en weer even lief doen om zijn de energetische voeding die hij van je krijgt te behouden, waardoor jij weer hoop krijgt en alles van voren af aan begint om weer te eindigen waar je nu bent.

Laat nooit merken dat je verdriet hebt om hem, en wees er trots op jezelf dat je echt van iemand kan houden zelfs al was hij het niet waard. Je zal het nooit van hem terugkrijgen al verlang je er nog zo naar. Laat niet je zelfrespect en zelfvertrouwen door hem vernietigen want dat is wat hij wil om zichzelf beter te voelen.

Ik hoop dat je het lukt, succes en groet, Sylvia Groot

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Een patroon van vernedering, manipulatie en psychologische terreur.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs