Comments for emotioneel gebroken

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Oct 19, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Narcisme
by: Anonymous

Lees :
Www.lisaescott.com

En je ogen zullen open gaan. Lees het boek, de vele verhalen.

Sterkte

Sep 11, 2013
Rating
starstarstarstarstar
ik weet dat ik niet verder kan met hem
by: Anonymous

Ik weet dat het onmogelijk is om verder te gaan met hem. Ook al wil ik het begrijpen dan nog sta je met je rug tegen de muur.
Ze vernielen zelf de relatie en het ergste is dan dat je als (ex)partner de schuld krijgt.
Hij wil niet dat ik bij hem kom thuis.
zijn reden is omdat ik zogenaamd niet stabiel ben
dat hij dit als test wil zien of ik voort kan met hem. Geraak er als normaal denkende mens nog maar aan uit hoor. Ook dat van zijn ex schuift hij in mijn schoenen. Want ja, als ik had ingezien dat hij voor mij had gekozen dan was dat nooit gebeurd.
Dan spreekt hij nog van die open wonde, tja...
Zelf iemand met narcistische trekken spreekt zichzelf tegen...Maar zal altijd hoe dan ook proberen argumenten te vinden. Omdat ze niet normaal denken als ze kritiek krijgen en jammer genoeg zien ze dat zelf niet in. Hoe meer je je best doet, hoe verder je komt te staan..
Ik ben opgelucht dat ik door veel te lezen, ook zoveel herkenning heb in die dingen. Dat maakt het gemakkelijker om het allemaal te plaatsen.
Ik zou het hem zo graag duidelijk maken; maar zelfs dat heeft geen zin..Zij die het wel inzien is meestal pas nadat ze te vaak ongelukkig zijn geweest. Hij heeft meestal korte relaties.
Dat is ook iets typisch, want ja uiteindelijk als je niet kan communiceren zonder altijd je gelijk te willen halen en als je geen empathie voelt dan kan je nooit een relatie in stand houden. Ik vind het spijtig, voor hem en ook voor zijn toekomstige partners. En voor mij ook een beetje, want ik zie in hem ook goede eigenschappen en mis wel zijn vriendschap in zijn goede periodes....

Sep 08, 2013
Rating
starstarstar
Gedrag
by: Sylvia groot

Kijk Kelly, zelfs als jouw ex-vriend geen narcist is, dan is zijn manipulatief wangedrag naar jou toe zo destructief dat je elk contact moet zien te verbreken. Elke contactpoging van zijn kant kun je beter negeren, negeren en nog eens negeren.

je bent toch geen masochist?

Sep 08, 2013
Rating
starstarstarstarstar
zoveel mogelijk weer rechtzetten (voor jezelf)
by: Anonymous

Deze 'liefde' heeft jou meer pijn dan vreugde gegeven. Je bent erg tegemoet gekomen, ook met je kinderen, wat een nieuwe partner NOOIT mag eisen.

Ik zou proberen allereerst ook in het belang van de kinderen met hun vader, met wie je altijd goed contact had, zoveel mogelijk alles weer in het gareel te krijgen. Wellicht is dat mogelijk en lijkt mij wenselijk, noodzakelijk.

Dat vriendje van jou, die alleen zijn eigen belangen najaagt, zet je aan de deur!! Daarna deur dicht.

Hij 'gebruikt' je, alleen wanneer hij je nodig heeft, en zijn argumenten lijken mij niet erg sterk en overtuigend. Integendeel. Meneer doet waar hij zelf zin in heeft en hiermee is geen relatie op te bouwen.

Ik zou alle ramen en deuren dichtdoen voor deze man en nooit meer iets van je laten horen. Op geen enkele manier.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to emotioneel gebroken.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs