emotioneel gebroken

by kelly
(Belgie)

Ook ik had een relatie met een narcist?

De eerste zes maanden was als een sprookje...
Zoveel liefde en aandacht had ik nog nooit gekregen en ik was net 37 jaar en dit was mijn vierde relatie.
Ik heb twee kinderen die toen altijd bij mij woonden en om de veertien dagen een weekend bij hun papa gingen. Met hem had ik een redelijke goede band.
Nu niet meer, daar heb ik zelf voor gezorgd door te luisteren naar mijn vriend. Ik moest en zou co-ouderschap nemen. In de eerste plaats wou mijn ex ( de papa dat niet). Maar ik bleef volhouden, gevoed door de woorden van mijn vriend... nl, het feit dat hij dat wou en op dezelfde momenten als zijn kinderen was toch omdat hij een toekomst zag in ons?
Ik dreef mijn zin door en heb nu co. Mijn ex die als hij om de kinderen kwam altijd een koffie dronk zodat we even info konden wisselen over de kinderen
durfde ik plots niet meer te vragen. Mijn vriend was jaloers en ik was blind volgens hem om niet in te zien dat hij voor mij kwam. De goede verstandhouding tussen mij en de papa van mijn kinderen verzuurde.
Maar wat hield ik van mijn vriend. Plots op het moment dat de kinderen voor het eerst bij hun papa gingen voor een week, en ik zou mijn eerste week bij hem blijven slapen. Maar we kregen ruzie, zijn ex was namelijk weer vrij gekomen en zij zat al twintig jaar in zijn hart! Hij bleef ook bij mij komen, met mij vrijen maar kon geen relatie omdat er een oude wonde open was.
Zijn ex nam contact met mij op om te horen over onze breuk,
Hij was gaan eten met haar. Toen ze hoorde van zijn open wonde heeft ze het contact verbroken. Twee dagen later wou hij opeens wel een relatie.
Maar, het werd niet meer hetzelfde. Ik mocht niet meer bij hem komen, hij kwam altijd bij mij. Als ik daar een opmerking over maakte
vond hij dat het mijn eigen fout was. Had ik toen ingezien dat hij wel voor mij had gekozen, dan was dit nooit gebeurd. Ik slikte het, gaf hem gelijk en liet het zo...
Hij bleef bij mij komen, we sliepen samen, en hij was zo lief. maar als ik hem via een bericht stuurde dat ik hem graag zag of dat ik hem miste dan kreeg ik daar geen antwoord op. De laatste keer dat hij hier was ( vorig weekend) heb ik hem ernaar gevraagd, en ook het feit dat we al vijf maanden proberen op te bouwen, maar ik nog steeds niet bij hem mag komen. Ik kreeg naar mijn hoofd geslingerd dat ik maar moest voelen dat ik hem graag zag en dat dat via berichten niet moest, het was allemaal blablabla. Ook kreeg ik naar mijn hoofd dat ik geen geduld heb en het te vlug weer als relatie wil zien.... te rap? Na vijf maanden sinds de breuk? En bijna een jaar na onze eerste ontmoeting? Had ik geen co gedaan omdat hij een toekomst zag?
Na dat ik hem die dingen voorlegde, negeerde hij mij. Hij vindt me een mekkerwijf en met iemand als ik kan er niks opgebouwd worden.
Hij wou even rust, die gaf ik hem. Maar na een paar dagen stuurde ik toch een bericht met de vraag hoe het ging en dat ik hoopte dat het beter was via
FB. Het werd gelezen maar geen antwoord, nog een bericht van mij.
Weer gelezen maar geen antwoord. Toen heb ik hem een sms gestuurd dat ik dan ook geen fbvrienden wou blijven, dat ik wou stoppen met proberen, want dat het negeren me pijn deed. Ik was een flipkonijn zonder geduld...
Met veel pijn en na veel te lezen denk ik dus ook dat mijn vriend, nu exvriend een narcist is. Ik twijfel soms nog of het idd aan mij ligt, te weinig geduld.
Maar meer en meer geraak ik ervan overtuigd dat ons sprookje van de eerste maanden een illusie was.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs