En toen viel het kwartje.

by Boomer
(Duitsland)

Hallo allemaal.

Heel mooi om te lezen dat er nog steeds mensen zijn die denken en hun best willen doen om een narcist in bedwang te willen houden want je houdt van die narcist,logisch toch? Maar op de langere termijn zakt je toch de moed in de schoenen.Jij bent degene die denkt de narcist te kunnen sturen maar ondertussen zonder dat je het zelf merkt lacht de narcist je uit en eens komt de dag ben jij je energie kwijt, alles gegeven wat er in je zit en dan begint de echte ellende.Jij bent jezelf kwijt,leeggezogen,helemaal op en de narcist heeft zijn zin,want dat is de bedoeling van de narcist,hij heeft je in je macht en zie er dan maar eens vanaf te komen.Narcisme is het ergste wat je kan overkomen.De narcist houd niet van je,je bent een leidraad een soort antenne voor de narcist die het lef heeft om al zijn ongenoegen bij jou neer te leggen,wat het ook is!Maar, en dat bedoelde ik uit jarenlange ervaring,dit houdt niemand vol.Ik kan iedereen waarschuwen voor de narcist of het nu een hij of een zij is maak dat je wegkomt hoe zielig hoe erg ook,denk aan jezelf want je wordt met een narcist in de buurt kapot gemaakt en dat is niemand waard.Het laatste wat ik iedereen nog mee wil geven,er bestaat geen recept om de narcist te veranderen,neem zelf dat recept en neem afscheid hoe moeilijk ook.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs