Energie, negeren en zelfvertrouwen

by Isabella
(Gent)

Een narcist negeren is het ergste wat je kunt doen. En negeren is bijna een uitdaging op zich. Of ze worden agressief, of uiteindelijk begrijpen ze de boodschap en gaan ze op zoek naar een ander slachtoffer. Iemand enig ervaring hoe lang je het moet volhouden zodat de narcist op zoek gaat naar een ander?

Een narcist die boos is kan ver gaan. Twee keer in de relatie heb ik echt gedacht dit overleef ik niet. Eenmaal had hij mij tegen de grond gewerkt, en deed een poging om mij te wurgen. Ik moest toegeven dat ik iets met een ander had. Als ik het zou toegeven, dan zou hij mij laten leven. Ik heb het toen iets toegegeven wat dus niet zo was. Daarna bedaarde hij, en leek het alsof er niets aan de hand was.
Een andere keer stond hij mij op te wachten in de kelder, en trok toen een pantykous over mijn hoofd heen en duwde me met alle kracht tegen de muur. Ook ben ik diverse malen opgesloten geweest in huis, sleutels, klinken uit deur, telefoons weg, zelfs zo dat ik niet alleen naar het toilet mocht. In die benauwde uren, was hij totaal aan het razen, en leek het alsof er een ander in zijn lichaam trad. Onaanspreekbaar, wreed, kil, emotieloos en zeer agressief.

Ook heb ik hem heel veel geld gegeven. Hij intimideerde mij zo, dat ik dit uit angst heb overgemaakt, met de belofte dat hij uit mijn leven zou verdwijnen. Mijn lessen:
- vertrouw een narcist nooit en te nimmer, ook niet als hij of zij zegt dat hij van je houdt,
- negeer de narcist met alle energie die je hebt
- zorg dat je goede uitlaatkleppen hebt voor jouw eigen boosheid omtrent jarenlange vernedering, intimidatie, psychisch en lichamelijk geweld

Een narcist verandert nooit, de enige die verandert ben jezelf, als je zo sterk bent geweest om jarenlang in een dergelijke relatie te leven.
Een positief punt is dat je jezelf heel goed leert kennen, en er uiteindelijk toch sterker uitkomt.
En voel je geen slachtoffer, ga niet aan jezelf twijfelen, en kijk vooruit!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs