Comments for Er is hoop voor narcisme

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 06, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Nog steeds hoop
by: misswawa

Even terugkomend op de vraag hoe het gaat. Ik heb na een jr gebroken te hebben omdat ik zelf door een eigen proces moest weer enkele mnd contact. Hij worstelt nog steeds, maar zet zich volledig in. Ik kan hem aanspreken op zn gedrag en ik moet daarvoor heel duidelijk communiceren. Hij stelt zich kwetsbaar op en durft steeds meer zn ware ik te laten zien. Er is veel liefde, maar voor nu steun ik hem en geloof ik in hem. Ik keur zijn gedrag niet altijd goed en daar kunnen we wel goed over praten. Hij blijft rustig, luistert en doet echt zijn best om interesse te tonen. Ik zie hier wel al verbetering tov anderhalf jr geleden. De weg is lang, maar inzicht en bewustwording en erkenning zijn denk ik wel het belangrijkst. Zolang hij echt wil veranderen en ik dat merk en zie in zijn gedrag zal ik er voor hem zijn. Daarnaast waak ik enorm voor zelfbehoud. We leren een hoop van elkaar en over onszelf. Ik gun hem rust, zelfvertrouwen en uiteindelijk ook de mogelijkheid om een gezonde relatie op te bouwen en de cirkel te doorbreken van zelfdestructie, waarmee vooral eenzaamheid, isolatie en depressie gepaard gaat. Ikzelf ben ook nog druk bezig met mijn eigen proces en dat kunnen we delen met elkaar.

Een narcist moet vooral hoop houden!

Jan 30, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Er is hoop
by: Anonymous

Mooi verhaal; ik als "Narcist"put hier hoop uit; ik ga ook veranderen!!

Jan 16, 2013
Rating
starstarstarstarstar
En hoe is het nu
by: Anonymous

hoe is het nu met die vriend ?

Dec 12, 2012
Rating
starstarstarstarstar
Precies!
by: Feri Kovács

Zeker is er hoop. Dat is er namelijk altijd voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Essentieel is dat mensen begeleid willen worden om zichzelf te verbeteren, te groeien. Jouw vriend heeft dat kennelijk. Goed toch? Mooi verhaal van jou! Daar hebben anderen ook wat aan. Dank.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Er is hoop voor narcisme.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs