Comments for ex man narcist en extreem geobsedeerd beschermend naar kinderen.

Average Rating starstarstarstar

Click here to add your own comments

Oct 16, 2013
Rating
starstarstarstarstar
herkenbaar
by: Anonymous

poeh jee zeg wat herken ik dit verhaal. Alleen zit ik er nog middenin. ook met een buitenlandse man en 2 kleine meisjes. mijn man liegt, doet dingen achter mijn rug om, heeft schulden, manipuleert me en is te beschermend tegen de meisjes. In onze vrienden/kennisenkring is of iemand goed of slecht, een middenweg bestaat niet. Heeft op alles en iedereen commentaar. Met hem valt zeer moeilijk te leven. Waarom niet weggaan zeg je dan? ja maar ik ben zo bang voor de gevolgen voor mijn meisjes, dus moet ik sterk zijn en blijven wachten tot ze groot genoeg zijn

Mar 09, 2013
Rating
starstarstar
Bij narcist je verstand gebruiken, niet je hart.
by: Sylvia groot

Nina, jouw probleem staat zeker niet op zichzelf.

Als ik in jouw schoenen stond dan zou ik niet zo aardig, begrijpend en redelijk zijn tegen die narcistische ex. Waarom zou je? Die man heeft een slechte invloed op je kinderen. Ze gaan zich daardoor steeds meer afzetten tegen JOU. En dat is precies waar die narcist op uit is. Hij geeft niets om ze, dat lijkt alleen maar zo. Hij GEBRUIKT ze.

De negatieve invloed die een narcistische ouder op zijn kinderen heeft, wordt uitgebreid aan de orde gesteld door o.a. sam vaknin (engelstalig).
Op you tube geeft hij via verschillende filmpjes uitleg. Gewoon even googelen.

Succes.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to ex man narcist en extreem geobsedeerd beschermend naar kinderen..


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs