ex man narcist en extreem geobsedeerd beschermend naar kinderen.

by nina
(groningen)

ik wil graag in het kort een ervaring mee geven die helaas niet echt te vinden is op google,het wemelt van het woord narcist,helaas ik zou wensen dat er ook over mijn verhaal gesproken werd.

mischien is dit wel een verhaal wat er niet tussen past,of worden er gewoon nog niet zoveel ervaringen over gedeeld omdat anderen net als ik er "nog"niets over kunnen vinden.
mijn ex man is een narcist.....dit is zelfs vastgesteld door forensisch onderzoek(op mijn verzoek)....de ex in kwestie blijft dit feit echter ontkennen en gooit het erop dat het een misverstand was door taalproblemen(ex is arabier).
we delen co-ouderschap,ik heb nooit de intentie gehad de kinderen van hem te onthouden,integendeel,ondanks alle gepleegde feiten(waarvoor ook veroordeeld geweest)heb ik hem altijd veel kontakt met de meisjes laten houden,tot co-ouderschap aan toe.
ik vond het al erg genoeg dat de kindjes er de dupe van werden en heb voor hen en de liefde die ze hebben voor elkaar hebben altijd alles op alles gezet het kontakt goed te laten verlopen.
helaas is het nooit goed genoeg,en wat me steeds meer zorgen baart is het feit dat de vader de kinderen tot op het bot verwend,erin doorslaan zeg maar....geen regels hanteren of consequent zijn.
ik overdrijf echt niet als ik zeg dat het best wel extreme vormen aanneemt,zo vertrouwt hij niemand echt helemaal niemand,iedereen is een potentiele pedo en kinderverkrachter.....vindt iedereen vies en vrouwen worden ook niet zo mooi benoemd.
de oudste van de twee zal binnenkort tien worden,de kleinste vier.
meer en meer begin ik me zorgen te maken,wat nu als het oudste kind de puberleeftijd bereikt en eens weg wil met een groepje naar bijv het zwembad?
er heerst nu al onenigheid over
het feit dat ze straks naar groep 8 gaat en dus op schoolkamp moet,maar ik ben vastberaden,dit is belangrijk voor het kind om goed afscheid van haar basisschooltijd te kunnen nemen,ik denk er dus al over na om zelf maar mee te gaan .ook ik als moeder word gekleineerd,ik ben een waardeloze moeder,ik kan niks,ben ook vies,totaal onbetrouwbaar,en als alle hollanders.
ik kan nog zoveel vertellen,het is nu al een heel verhaal.
feit blijft bestaan dat mijn kinderen helemaal verslaafd aan hun vader zijn,en ik ben blij dat ze zo wijs zijn met hem,alleen ze leren zo niet waar grenzen liggen,tevens ontbreekt de regelmaat op deze manier.
hij wil ze beschermen tegen de o zo boze buitenwereld maar we zullen ze toch moeten leren zelfstandig te worden?
ze mogen best eens fouten maken,dan leren ze tevens hoe ze te herstellen....maar krijg het je kinderen maar eens aan het verstand,dat het niet normaal is,bij mama zijn regels,regelmaat ook.
de oudste durft mij bijv wel regelmatig tegen te spreken,en daar prijs ik haar ook in,ze mag best haar mening uitten!
bij haar vader doet ze dit echter nooit!!!
ze durft gewoon niet tegen hem in te gaan en geeft hem steevast altijd gelijk met alles.
ik stel wel grenzen,niet buiten het normale maar consequent doch rechtvaardig.
het voelt als een gevecht in mijn eentje.
ik zou zo graag willen dat mijn ex man erkende dat hij een probleem heeft,immers pas dan kan je er ook daadwerkelijk wat aan proberen te doen.
elk mens heeft zijn goede en slechte dingen,maar waar ligt de grens van het "normale"?
ik hoop dat u mij over dit specifieke geval nader kunt informeren.
dank voor het lezen van mijn brief.

Groet Nina

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs