Ex-Gedetineerd en narcistische trekjes

by Schorpio
(Netherlands)

3 Jaar heb ik een relatie en woon samen met een ex-gedetineerde die 8 jaar heeft gezeten( door drugsgebruik en met marokkaanse vriend geld ging innen en slachtoffer door prop in mond om het leven hebben gebracht en daarna door angst boel in brand gestoken)

op zijn dossier staat dat hij postnataal depressief is en narcistische trekjes heeft. Op zich is hij een lieverd die alles voor mij over heeft(1 van de trekjes) Mocht hij de aandacht niet krijgen die hij wenst dan is hij verbaal(2de trekje) en eist hij zo de aandacht die niet gewenst is. Ik laat hem vaak maar gaan want dan wordt hij moe en gaat slapen. Eigenlijk moet ik dan zeggen dat IK dit niet leuk vind! En vanaf nu ga ik dat ook doen!
Ik heb de site bekeken en contact opgenomen met het huis waar hij reïntegratie heeft gehad om naar de ernst van zijn narcisme te kijken en hoe wij dit kunnen oplossen. Ik hou van hem en mensen met narcisme kunnen niet zonder een naaste maar ik vind het ver gaan hem weg te sturen(trekje 3). Maar soms zou je ze wel een strop kunnen op doen!! Als naaste van een narcistisch iemand staan er heel veel tips die je kunt gebruiken op de site, gebruik ze!! Ga niet tegen ze in maar laat wel weten dat je het niet leuk vindt als ze verbaal doen of je net ff iets steviger (auw) beetpakken dan gewenst of lieflijk bedoeld. Wel doen: zeggen als ze gezellig zijn, of lief of sociaal.
Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen
Ik laat weten hoe afgelopen is!!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs