Familie narcistische persoonlijkheidsstoornis?

by Lisa
(Netherlands)

Ik ben er eindelijk achter gekomen dat mijn man een NPS heeft.Ik heb op internet gekeken maar ook het ene na het andere boek gelezen. Omdat ik ook last heb van zijn familie, het aanhalen en afstoot effect, begin ik me af te vragen of het mogelijk is dat de hele familie aan deze stoornis kan lijden. Ze luisteren helemaal niet naar wat je zegt maar vertellen continu wat zij vinden. Ik voel me echt onder druk staan. Op de een of andere manier voel je gewoon dat er iets niet klopt, ook als ze aardig doen. Ik heb echt een hekel aan verjaardagen en bijeenkomsten gekregen. Mijn kinderen worden nu ouder en gaan er ook niet graag naar toe. Ze worden toch niet gezien, het gaat alleen om hen zelf.

Ik kan aan mijn oudste zoon zien dat hij hier echt onder lijdt. Ook natuurlijk omdat zijn vader zo is. Ik weet gewoon even niet meer wat ik moet doen. Ik heb me wel ingeschreven bij een woonstichting maar dat duurt nog wel even voordat ik een woning toegewezen krijg. Hulp vragen wil ik eigenlijk ook niet omdat men je er toch niet mee kan helpen. Of je moet al een deskundige vinden die meer weet over narcisme.

Weet iemand of het mogelijk is dat een hele familie NPS heeft? En is er op internet ergens een chat site?

Lisa

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs