gedwongen opnamen

by Bel
(Holland)

Mijn vader is de ergste die er bestaat denk ik. Mijn moeder is inmiddels bijna bankroet, ik heb een eetstoornis achter de rug die soms nog steeds boven komt drijven en mijn zusje is een kilo of 20 aangekomen door de eetbuien.


Mijn ouders zijn na zo'n jaar of 22 gaan scheiden. Toen is alle ellende begonnen. Ik heb er lang overgedaan om er achter te komen dat er wat mis met hem was om niet constant mijn moeder (en zo ongeveer iedereen die ik kende) naar beneden te halen. Nou ja goed, alles wat zo iemand doet, doet hij en dan in de 10de versnelling.

Blijkt ook dat hij dit al doet vanaf zijn 20ste ofzo.

nou ja, we zijn nu 5 jaar na de scheiding en het is nog steeds bezig...

Ik moet gewoon mijn contact met hem verbreken omdat ik er anders zelf aan onderdoor ga. dit vind ik alleen zo moeilijk.. Daarom wil ik kijken of hij gedwongen opgenomen kan worden.

Het probleem is alleen dat hij zo goed is in mensen manipuleren, er voor zorgen dat ze niet meer geloven wat ze zelf gezegd hebben en ga zo maar door, dat het bijna niet te doen is om een verklaring van een psycholoog te krijgen. Zij hebben het zelfs niet eens in de gaten.

Heb je een tip waar ik terecht kan?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs