Geknakt maar niet gebroken.

by R
(Duitsland)

Bijna een jaar geleden leerde ik M kennen,een lieve charmante man.

Maar,toch er was iets niet in de haak anderen kregen overal de schuld van.
Even kort te houden,in het begin echt een slijmbal,daarna meer een steun en toeverlaat voor mij.
Daarna kreeg ik een rugbreuk door een ongeluk. We zijn een half jaar samen geweest,M had gemoord en ik deed er na dat vreselijke half echt maar dan ook echt alles aan,om het goed te maken met hem!!.
Maar wat ik ook deed,er kwam alleen maar haat en agressie en als ik zei ik trek je leugens na....Zei die: ik ben je geen verklaring schuldig!!! En zo kreeg ook een vriendin een bek van hem,hij kraakte mij af.
En had jammer genoeg al,talloze one night stands gehad.
M kwam uit de gemeente Ede,was in dit jaar 56 jaar en ex commando geweest.
Maar toch,hoe ik hem ook overspoelde met liefde,het had geen zin!!!.
Zijn woede uitbarstingen waren niet te harden,meneer was gefrusteerd en ik moest me continue bewijzen bij hem,en hij maar liegen en bedriegen.
Al die lieve woorden,er was er geen 1 van waar.
Ruim een half jaar huilde ik om hem,hij begreep het niet en zei ik heb jou geen leed aangedaan,ik dacht dus even later,oh nee en die nabestaanden dan van je moorden he?
Daarna hoorde ik dat M,een grote klootzak was,en al vele meiden had gehad en zelfs iemand van de weg ramde waarbij,1 iemand levensgevaarlijk gewond raakte en andere zwaargewond.
Probeerde ik tot hem door te dringen,werd hij agressief.
Nu dank ik de engelen dat ik van hem verlost ben,maar helaas liet het wel een litteken in mijn ziel achter.
Voor alle anderen wil ik nog 1 ding zeggen,klinkt hard maar hoeveel ik ook van M gehouden heb, nu is het voorgoed ten einde.
Tot slot zoek hulp,en ga weg bij zo'n iemand,je verdient echt beter.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs