gescheiden van een NPS patient maar wel 3 kinderen

by Rolf
(Den Bosch, Netherland)

Enige tijd geleden werd ik erop gewezen dat mijn ex wellicht NPS heeft. Sindsdien ben ik er veel over gaan lezen en kan ik met grote zekerheid zeggen dat ze inderdaad NPS heeft. Er zijn zoveel duidelijke symptomen. Ook haar broer (die geen contact meer met zijn zus heeft heeft de verschillende en vele vragenlijsten ingevuld). Ook uit zijn antwoorden kwam NPS naar boven.

Ik ben blij dat zij uiteindelijk wel heeft voorgesteld dat ze wilde scheiden. Dit heeft ze hoogstwaarschijnlijk wel gedaan omdat ik steeds meer tegengas ben gaan geven. Ze is ook een ander 'slachtoffer' tegen gekomen. Ik ga hier niet schrijven wat ze allemaal heeft gedaan en nog doet en wellicht zal gaan doen. Ook niet wat het allemaal met mij heeft gedaan. Dat is veel en loop al een tijdje bij coaches en chakra healing helpt heel erg veel. Zo kom je weer in je eigen energie terug:-). Dat ik nu weet dat ze NPS heeft zorgt ervoor dat alles op zijn plek valt en ik weet dat het inderdaad niet aan mij lag.

Ik heb een paar vragen nu ik weet dat ze NPS heeft
1) wat kan ik mijn kinderen van 14,9 en 6 wel en niet vertellen? Het blijft toch hun moeder.
2) hoe kan ik er als vader voor zorgen dat de kinderen zo min mogelijk beschadigd worden? Ze missen al een emotioneel aanwezige moeder.
- ze straft de kinderen soms op een vreemde wijze (in de pyama een rondje om huis rennen om af te koelen!, peper op de tong omdat je een verkeerd scheldwoord te vaak zegt, etc)
- kinderen worden ingezet voor de communicatie met een ander
- ze liegt tegen de kinderen
- ze praat slecht over mij tegen de kinderen.
- ze heeft onlangs mijn dochter van 14 overgehaald om gezamenlijk een tattoo op de vingers te laten zetten.

Ik weet, door er veel over te lezen, dat ik er voor moet zorgen zo snel mogelijk mezelf terug te vinden en er voor mijn kinderen als geestelijke gezonde vader moet staan. Maar wat kan ik nog meer? Mijn ex uit ouderlijk gezag laten ontheffen? Ik heb op dit moment 50% co-ouderschap.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs