Comments for gevangen in een huwelijk met een narcistische vrouw

Average Rating starstarstarstar

Click here to add your own comments

Aug 30, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Zoek de volwassene
by: Anonymous

Hoi!

Iemand die denkt als kind zal nooit denken vanuit een volwassene. Volwassen standpunten kunnen het dus niet winnen van kinderlijke standpunten, die worden altijd omgedraaid ten gunste van de kinderlijke- en vanuit de kinderlijke emoties wordt een beroep gedaan op de empathie van de volwassene voor egoistisch gedrag en nalatigheid (wat weer niet te verwijten valt want je kunt niet aanraken wat er niet is als een 'fout', dus valt het niet te verwijten, zo dat je je zelf bijna schuldig gaat voelen.

Zo zit je in een cirkel waar je niet meer uit komt,. Wanneer denk je een ijkpunt te vinden om hier uit te komen? Een breekpunt... Het probleem is namelijk dat dit egoisme bijna geen ijkpunten heeft die je kunt aanraken, en daarmee oefent het macht over je uit. Je gaat eraan stuk.

Alleen als je vrouw gaat inzien dat ze egoistisch is en er wordt een beroep op de volwassene in haar, dan kan er een samen ontstaan van twee volwassenen. Misschien is therapie nog een optie? Mischien dat daar haar volwassen emoties kunnen worden aangesproken waardoor ze gaat inzien wat er eigenlijk gebeurt op een dieper niveau..inzicht is begin van verandering. Dat kan ze alleen met jouw steun, als jullie het samen doen. De vraag is dan: hoe samen?

Ik ben als vrouw zelf gescheiden vanwege een egoistische man, ik weet hoe moeilijk het is en hoe eenzaam. Ik dacht soms dat ik gek werd. Bij de therapie ontmoette ik geen volwassene en wist ik zeker dat mijn moment gekomen was om eruit te stappen. Onze problematiek was te moeilijk, zelfs de psychologen zagen niet wat er werkelijk gebeurde..

Lieverd, probeer de volwassene in je vrouw te vinden, lukt dat niet ga dan voor iets beters, maak het BESTE van JOUW leven, indien mogelijk samen met je vrouw, anders van je eigen leven,je bent het meer dan waard!!

Liefs en sterkte,

D.Dec 29, 2012
Rating
starstarstar
te lang gebleven
by: sylvia groot

Ik raak altijd onder de indruk als ik lees hoe lang sommigen het toch nog volhouden bij hun narcistische partner.
Dat moeten toch de allerliefste mensen op aarde zijn.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to gevangen in een huwelijk met een narcistische vrouw.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs