gevangen in een huwelijk met een narcistische vrouw

ik moet me afsluiten van alles, anders word ik gek.in haar woordenboek komt slechts de naam IK voor,MIJN wensen,MIJN dromen,MIJN kinderen,MIJN keus,alles draait om haar.ze is een aandachtsjunk,doet alles ervoor,elke vorm van aandacht is goed.ze is onzeker,jokt en manipuleert alles bij elkaar om d'r zin te krijgen,gat in d'r hand,alles wat een ander heeft,wil ze hebben,ze is afgunstig,levert stiekeme streken,loopt mij continu te bekritiseren,zet zelfs de kinderen tegen mij op.je kunt geen afspraken met d'r maken,komt ze niet na,en geeft vervolgens mij daar weer de schuld van.hoe meer ik geef,hoe meer ze gaat nemen.alles wat ze doet voor een ander,is uiteindelijk bedoeld om zelf beter van te worden,als een klein kind kan ze stampen als ze d'r zin niet krijgt,zet het liefst dagelijks junkfood op tafel,maar is zich daar niet eens van bewust,omdat ze anderen daarover veroordeelt.ze is een wolf in schapenkleding,steeds meer mensen doorzien haar gedrag,en dan gaat ze om het goed te maken,veel te dure kado's uitdelen.voor mij is het wachten....,wachten op het moment dat ik er echt klaar mee ben,om voor haar kostwinnaar te zijn,want DAT is mijn rol!!het moment is nabij,om na 20 jaar terreur en egoisme te kappen met dit schijnhuwelijk.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs