Comments for Groot ego

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Aug 24, 2019
Rating
starstarstarstarstar
Herkenning
by: Anonymous

Zeer herkenbaar, u beschrijft kenmerken die ik voorheen nog niet eerder heb gelezen maar zo herkenbaar zijn! Bijvoorbeeld de herkenning van het constant kijken naar andere vrouwen, lijkt constant op jacht te zijn", heb ik nog nergens onder kenmerken van narcisme zien staan. Wel op jacht naar een volgend slachtoffer, maar niet zo duidelijk als u beschrijft. Dank u wel! Dit is nog steeds voor vrouwen niet bespreekbaar omdat je veroordeeld wordt van jaloezie, terwijl daar helemaal geen sprake van is. Het voelt als verraad. Ja, dat loeren, dat stiekeme kijken en alleen al om toe te kijken hoe sommige vrouwen hierop reageren, dodelijk! (hij krijgt "weer" zijn zin!) Waarschijnlijk ook omdat het gezinnetje er zo "perfect" aan de buitenkant uitziet dat ze er vreemd van opkijken.

De omschrijving; staat graag in de belangstelling en doet zich voor als een joviale en humoristische man, ook zeer herkenbaar. De humor is zeer cynisch, ze maken opmerkingen waar je versteld van staat! Ze kunnen zo goed spreken dat je verward raakt. Dat maakt het slachtoffer monddood. Ze kunnen zich niet indenken dat zo iemand zoiets doet waar jij ze van beschuldigt.

Zo ook het voordoen als dierenvriend-maar alleen maar drillen, het totaal geen rekening met jou houden, je ze niet tegen mag spreken...

Dank u voor het delen. Voor mij heel veel herkenning.Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Groot ego.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs