Comments for Help fysieke Agressie

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Sep 21, 2014
Rating
starstarstarstarstar
wordt steeds erger
by: Anonymous

En het wordt alleen maar erger, mijn ex duwde mij s' nachts ook uit bed en moest ik op de grond slapen. Of hij ging s' nachts op mij liggen met zijn honderd kilo en bleef zo lang liggen totdat ik bijna stikte. Of heel gemeen knijpen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot veel ernstigere mishandelingen. Ben nu onder behandeling van een traumapsycholoog.

Dec 05, 2013
Rating
starstarstarstarstar
.. ben je al weg? ik hoop het zo!
by: Anonymous

hee meissie,,
ik heb het vervolg niet gelezen maar hoop van ganse harte dat je uit die situatie weggegaan hebt. zelf heb ik 14 jaar met een narcist geleefd, zonder dat ik dat toen door had, we hebben samen kinderen. het was verschrikkelijk. niemand had iets in de gaten, want de buitenkant was popie jopie, de geweldige kerel. alleen een vriendin had iets door, ze kwam zelf uit een zeer gewelddadige relatie. zelf heb ik nooit iets verteld, je schaamt je, en denkt dat het allemaal aan jezelf ligt. (maar dat maken narcisten je immers ook wijs,,, je wordt compleet gehersenspoeld)!

het valt mij op dat veel mensen tips geven hoe om te gaan met de gevaarlijke narcist.. maar waarom zou je eigenlijk?
je moet altijd maar sterk zijn, je grenzen constant aangeven terwijl er elke keer toch weer overheen gedenderd wordt, je krijgt geen liefde, geen begrip, geen empathie,,, integendeel.
hoort een relatie zo te zijn?
nee. en hij gaat echt niet veranderen.
mijn ex is zelf weggegaan, verliet me van de ene dag voor een collega, trok bij haar in en liet me alleen zonder geld, met 3 kleine kinderen.
MAAAAAR... achteraf was dat het grootste geschenk wat hij me ooit heeft gegeven, naast mijn 3 kinderen.
de reden dat ik op jou reageer is, dat ik ook iets herken van dat getreiter in bed. mijn ex knalde me wel eens het bed uit, echt geen idee waarom maar ik zal wel steeds heeeeeeel fout zijn geweest, duhuuh), en dan mocht ik niet weglopen, ik mocht geen dekens over me heen trekken, ik werd geacht op de koude vloer te blijven liggen. hij heeft zelfs er wel eens een heel projektje van gemaakt.. ging hij naast me zitten op de grond met een tikkende wekker. en zelfs 1 keer met piepschuim dat hij in stukjes verplulverde bij mijn oor.

.. en met zon man had ik dan, met de juiste handvaten, verder moeten leven????

dacht het niet! een narcist verandert niet. hij is een vampier en probeert je emotioneel leeg te zuigen... ook als je weet dat je met een narcist te doen hebt, moet je weggaan. ook al voel je je sterk, er komen dagen dat je niet sterk bent. door ziekte, depressie, slecht nieuws. en daar ga je dan met je handvaten... en hij grijpt zijn kans en probeert je kapot te maken.

ik gun dit niemand. dus meisje, VLUCHT! VLUCHT!

de relatie waarin je zit, is een oorlog, en jij kunt hem niet winnen. je kunt je een hele tijd staande houden, maar je kunt dit niet winnen.

een relatie hoort warm te zijn, en liefdevol, en ondersteunend. na heeeel veel jaren alleen te zijn geweest, heb ik zon relatie gevonden. er zijn lieve, goede, zorgzame en empathische mannen!
(dus waarom bij zon monster blijven)??

ik wens je veel wijsheid en geluk, en hoop van je te horen hoe het nu met je gaat!

liefs,

sandra.


May 18, 2013
Rating
starstarstarstarstar
GA WEG!!! Je kunt hem niet helpen alleen jezelf.
by: Anonymous

Hij is gek! Ga weg en kijk nooit meer om.
Hij gaat je daarna nog lang het leven zuur maken.
Maar blijf hem gewoon negeren. Maak duidelijke afspraken over de kinderen en de alimentatie en zorg dat ALLES op papier komt te staan. Als je hem lang genoeg negeert gaat hij een nieuw slachtoffer zoeken. Maar eerst gaat ie volkomen op de wraaktoer. Hij gaat nooit veranderen, wat hij ook zegt of belooft. Trap er niet in. Denk aan je kinderen en ga weg! Het enige wat helpt is leren van jezelf te houden, de kenmerken van geestenziekten herkennen en keiharde grenzen hanteren. Hoe hard het ook klinkt jij doet jezelf dit aan door bij zon gek te blijven. Ik heb dat ook veel te lang gedaan. Je hebt jezelf nu genoeg gestraft, tijd om nu je op jezelf te focussen en lief voor jezelf en je kids te zijn.

Feb 27, 2013
Rating
starstarstarstarstar
rasechte narcist!
by: Anonymous

Ja hoor! ALs hij erom kan lachen is het een rasechte narcist. Wat een akelige man!! Ik heb al eens ergens over narcistische persoonlijkheidsstoornis gelezen dat narcisten je 's nachts wakker kunnen houden. Mijn man (ook narcist) maakt me continu 's nachts wakker dan ligt hij tegen me aan en val ik zowat uit bed. Dan geef ik een zet terug (wat hij nu maar moet accepteren en ik eerder nooit gedaan zou hebben uit beschaafheid)Hoe hij daar op reageert, interesseert me geen biet meer, eerder zou ik daar bang voor zijn geweest.

Ik vind dit echt heel erg wat je schrijft en het helpt helemaal niets als je naar instanties gaat.
Je moet het allemaal zelf doen. Sterk zijn hoor!
Je hebt met een gek van doen en of je jezelf nu wilt verlagen of niet, hij zorgt ervoor dat je dat wel gaat doen. Ik herken dat wel. Liever een gek dan een narcist zijn zin geven! (hoewel men vaak aanraadt dat wel te doen, typisch de nederlandse mentaliteit!)

Sterkte, Lisa

Feb 26, 2013
Rating
starstarstar
therapie
by: sylvia groot

schema therapie of mindfulness

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Help fysieke Agressie .


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs