Herkenbaar verhaal

by M
(Brussels)

Het verhaal van Johan schokte mij omdat het oh zo herkenbaar is, ik ben ook door de hel gegaan, 13 jaar heb ik gewacht om de knoop door te hakken en ben ik vertrokken, met slechts een paar bezittingen, ben ik bij mijn zus gaan wonen en nu woon ik bijna twee jaar alleen. De financiële zaken zullen definitief afgehandeld worden in mei. Zij eigende zich de auto toe, de meubels die ik gekocht had, heeft nooit zelf gewerkt maar was ervan overtuigd dat alles van haar was. Ik heb vernederingen, kleineringen, agressief gedrag van haar en haar al even narcistische dochter moeten doorstaan. Op de duur voel je je niets meer waard.

Twee dagen nadat ik vertrokken ben heeft haar rijke ex terug met haar contact opgenomen en ze is daar stande pede ingetrokken, en zuigt nu haar nieuwe geldschieter leeg. Ik kan niet genoeg herhalen hoe blij ik ben dat ik mijn leven terug heb, ik zie nu mijn familie en vrienden terug, wat indertijd absoluut verboden was.
Ik heb niet de behoefte om ooit nog contact te hebben met haar en vind het fantastisch dat ze terug bij haar ex is, tijd voor iemand anders om de dagelijkse bullshit over zich heen te krijgen.
Aan iedereen die met een narcist samenwoont of een relatie heeft: stop daar zo snel mogelijk mee, je wordt erin meegesleept en gaat eraan kapot. een narcist verandert niet.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs