Comments for "HIJ KAN NIET ANDERS"!

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Nov 19, 2014
Rating
starstarstarstarstar
Narcist
by: Saskia

O, zo herkenbaar, ik heb na 33 jaar gekozen voor mij zelf. Het stilzwijgen, de negatieve houding en voor de buitenwereld zo leuk doen.
Mijn zoon van 18 haat hem uit de grond van zijn hart. Heeft nooit aandacht voor hem gehad, geen belangstelling en is ook nooit mee geweest naar school.
Zijn kleindochter die krijgt alleen een aai over haar bol en voor de rest kijkt hij de hele dag niet meer naar haar om.
Ben zo blij dat ik de scheiding heb doorgezet, mijn zoon heft mij gesmeekt om hem nog geen kans meer te geven.
Ik heb veel last gehad met het zeggen dat ik wilde scheiden, maar met gesprekken met de huisarts zei hij tegen mij: Volgens mij ben je getrouwd met een narcist, zoek de betekenis maar op. Hij heeft geen depressie, zo is hij gewoon.
Nou het kwartje is sinds eind september dit jaar gevallen, en ik dacht hij geeft niets om mij. Hij
speelde toneel, hij had gewoon een huishoudster nodig, iemand die alles voor hem doet. En dat klopte ook wel want een narcist kan niet alleen zijn. Binnen 4 weken had hij een leuke vriendin. (de stumperd weet niet waar zij aan begint)
Maar goed wij zitten nu weer al 3 dagen in het stilzwijgen van hem, en ik neurie gewoon en doe vrolijk en negeer hem. Binnenkort ben ik in ieder geval van hem af en ga ik lekker verder met mijn zoon om er toch nog wat leuks van te maken!!!!

Jan 06, 2014
Rating
starstarstarstarstar
herkenbaar
by: Anonymous

Dit is heel herkenbaar. Zelf zat ik ook te denken aan authisme en asperger. Totdat ik iets las over narcisme en toen viel het kwartje. En alles viel op zijn plaats en dan begint het voor jezelf.
Sterkte

May 26, 2013
Rating
starstarstarstarstar
therapeuten vertellen het meestal niet
by: Anonymous

Ik kan me heel goed inleven in je "story". Het is droevig dat je zo alleen gelaten wordt met zoveel puzzels.

En dat het zo lang moet duren voordat je ontdekt dat je partner/echtgenoot narcist is. Zelf zal hij dat jou natuurlijk niet vertellen. Als hij er al voor uit zou komen DAT hij N is.

Ik moest het ook allemaal zelf uitzoeken.

Vanaf het moment dat we samenwoonden begonnen al meteen vreemde dingen.
Ik dacht eerst ook aan autisme omdat het gewoon daar een beetje op leek (maar een autist is nog in staat om iemand een compliment te maken, wat ik van mijn N ex-partner nooit hoorde of ik moest er wel heel erg naar "vissen", dan begreep hij het signaal - echter het kwam nooit uit hemzelf).

Ik heb zelf therapie moeten nemen maar nergens viel het N woord.

Ik heb relatietherapie gehad bij dezelfde psychiater waar mijn ex N partner altijd naar toe ging. Jarenlang. Ook daar viel het N woord niet.
Uiteindelijk ben ik er zelf achter gekomen.

Het is een hele lastige zaak, narcisme.
Voor veel aandoeningen bestaan medicijnen, om een en ander af te remmen, bij te stellen.
Voor narcisme bestaat geen enkel medicijn.
Ook al zo'n probleem.

Nu ik weer op mezelf woon kom ik tot rust en tot mezelf.
Veel sterkte met alles!

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to "HIJ KAN NIET ANDERS"!.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs