"HIJ KAN NIET ANDERS"!

by ROOSJE
(HOLLAND)

IK KREEG HET BENAUWD ALS IK ALLE INFORMATIE DOOR LAS OVER NARCISME.jAREN EN JAREN HEB IK MIJ LATEN VERNEDEREN /KLEINEREN/ MANIPULEREN/ ONZICHTBAAR LATEN MAKEN/ VALSE SCHIJN VOORDOEN NAAR ANDEREN TOE/ KON HET NOOIT GOED DOEN /JALOEZIE NAAR ZIJN EIGEN KINDEREN JALOEZIE NAAR MIJ TOE OMDAT WIJ HET ALLEMAAL GOED DEDEN. HIJ ZAG ZIJN TEKORTKOMINGEN BIJ ONS. PROJECTEERDE OP ONS ZIJN BEPERKINGEN. HIJ KRAAKTE ONS AF TOT OP HET BOT.

wIJ INLEVEND ZOALS WE ZIJN HEBBEN ALTIJD GEZIEN DAT HIJ EEN BEPERKING HAD, HIELDEN ALTIJD REKENING MET HEM VAN; "HIJ KAN NIET ANDERS"
MIJN KINDEREN EN IK SOCIAAL INLEVEND ZOALS WE ZIJN. HEBBEN HEEL VEEL ENERGIE VERDRIET ONZEKERHEDEN AFWACHTENDE HOUDINGEN GEHAD VAN HOE STAAT OP DIT MOMENT ZIJN PETJE. DAGEN WEKEN STILZWIJGEN OMDAT HEM IN ZIJN OGEN ONRECHT IS AANGEDAAN. ALLEEN MAAR ZICHZELF HET SLACHTOFFER VOND. EN TOTAAL NIET KON INLEVEN INZIET WAT VOOR EEN VERDRIET HET BIJ ONS HEEFT VEROORZAAKT, EEN PAAR UUR STILZWIJGEN GEEFT AL HEEL VEEL SPANNING. ALS ER DAN IEMAND ONVERWACHTS LANGS KWAM ZICH ALS DE LEUKSTE ATTENSTE HUMORISTISCHE MAN VAN DE WERELD VOOR DEED. BIJ HET WEGGAAN VAN DE PERSOON GEWOON WEER DE NEGATIEVE STEMMING OP PAKTE. HET ENE MOMENT WERD JE AFGEKRAAKT EN 10 MINUTEN LATER ZEI HIJ:"ZULLEN WE EEN FILM GAAN KIJKEN"? DAN WAS JIJ NOG HELEMAAL LEEGGEZOGEN EN HIJ HAD NERGENS LAST VAN.
EERST WAS HET ADD DAN AUTTISME AANPASSINGS STOORNISSEN EN JA HOOR NA 34 JAAR NARCISME. HET KWARTJE IS GEVALLEN. GELUKKIG HEBBEN MIJN KINDEREN EN IK NU VOOR ONSZELF GEKOZEN: WE PIKKEN BEPAALD GEDRAG NIET MEER, ZOEKEN HEM OP ALS HET NODIG IS, EN VOOR HUN BLIJFT HET HUN VADER. IK MOET ELKE KEER WEER MIJN GRENS AANGEVEN OOK AL WOON IK INMIDDELS OP MIJ ZELF.
ALS IK EERDER HAD GEWETEN DAT HET NARCISME WAS HAD IK MIJ STERKER KUNNEN OPSTELLEN MET DE HANDVATTEN DIE ER ZIJN. IK HEB MIJ JAREN EN JAREN IN ALLERLEI BOCHTEN MOETEN WRINGEN. MAAR GA NU VOOR MIJ ZELF EN MIJN KINDEREN EN KLEINKINDEREN EN VOLOP GENIETEN.
EN WAT DOET ONZE NARCIST ZICHZELF TEKORT DAT HIJ ALLEEN MAAR ZIJN HELE LEVEN MET ZICHZELF MOET BEZIG HOUDEN. WEET NIET WAT GENIETEN IS, HIJ HAD HEEL TROTS OP ONS KUNNEN ZIJN HIJ HAD NIET BETER KUNNEN TREFFEN.
MAAR ALS JE HET GEVOEL NIET KENT?! MIS JE HET DAN?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs