Comments for hoe beëindig je een relatie met een narcist? schreeuw.......

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Apr 03, 2016
Rating
starstarstarstarstar
Wij gaan niet kapot!!!!
by: W

pppffff, deze mannen: ongelofelijk... NOOIT gedacht aan narcisme, alleen alcoholisme,nu lees ik over narcisme en het raakt me zwaar emotioneel: zo de grond in geboord worden, zo liegen, en nooit zn fouten willen toegeven, nooit excuses als hij fout is, want alles ligt aan mij, want ik zie t in zijn ogen niet!!na over narcisme te hebben gelezen, voel ik n sprankje licht en hoop: ik sta open voor al jullie reacties: we hebben allemaal iemand nodig om ons bij te staan in moeilijke tijden, niet waar??? Ook al is ook voor mij de wanhoop nabij; ik geef niet op. De hoop is ver te zoeken, maar met behulp van jullie, kunnen we met elkaar kiezen voor onszelf, denk ik .... de kracht is ver weg, maar hij zit... in ons allen; WE RULE!!!!!! W

Apr 03, 2016
Rating
starstarstarstarstar
stoer....
by: w

vind je megastoer dat je zo voortgaat met je leven...... ik sta nog op t punt m te verbreken met de gedachte dat hij me daarna niet met rust gaat laten.... ken je niet, maar zoveel respect voor je!!!! W

Mar 03, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Goede tip!
by: Anonymous

Hartelijk dank! Zulke tips hebben we nodig! Dat schreeuwen helpt, was ik ook achter gekomen. Ik had echt even een tip nodig om hiermee om te gaan. Ik ga het zeker proberen door me anders op te stellen!

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to hoe beëindig je een relatie met een narcist? schreeuw........


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs