Hoe bescherm ik mijn kind tegen de narcist?

by moeder
(nederland)

Toen ik na een kortstondige relatie met een narcist zwanger bleek te zijn haakte hij al snel af. Nee hoor, mijn leven is niet ingericht voor een kind. Hij maakte me knettergek door uitspraken als deze en anderzijds me te gebruiken en te charmeren. Die gekheid van mij werd enorm uitvergroot en hij was onschuldig.

Ik moest me maar aanpassen aan zijn vele vriendinnen en ik moest me maar in bochten wringen als hij zin had om langs te komen. Ik trapte er elke keer weer in, ja deze keer was hij serieus en wilde dit gezin, maar dat duurde nooit langer dan een paar dagen. En was het uit het oog uit het hart. Als ik dan iets van me liet horen was het altijd mijn probleem en ik moest hem vooral niet lastig vallen met ons kind. nu onze dochter 5 is en ik eindelijk door heb wat voor man het is is hij naar de rechter gestapt en moest ik hem haar laten erkennen, en nu wil hij ook een omgangsregeling. Omdat hij meent dat ik hem belemmer zijn kind te zien. Het omgekeerde is waar. Altijd is hij 'onschuldig' en ik ben 'lastig of gek'. Hoe bescherm ik mijn kind tegen deze ongelooflijke idioot. Ze kent hem amper, hij weet niet eens hoe hij een vader moet zijn, ik twijfel zelfs of het wel om haar gaat. Hij wil gewoon zijn zin hebben. En iedereen vouwt hij om zijn vingers. Ik ben in staat te emigreren of onder te duiken voor deze engerd.
Wat kan ik nu het beste doen?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs