Comments for Hoe om te gaan met een borderliner

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Sep 11, 2018
Rating
starstarstarstarstar
Zuiver?
by: Anonymous

Ik ben het er niet mee eens, want ik heb ook een relatie gehad met een borderliner man en achteraf bleek dat hij heel veel tegen mij gelogen heeft. Het ergste vind ik nog dat hij achterdochtig was en me af en toe beschuldigde van dingen die hij zelf deed. Ik had beter moeten weten, want ik bedenk me wel zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Het was een relatie waarbij ik op mijn tenen liep. Hij heeft een goed hart, maar de rest krijg je er wel bij en dat is zenuwslopend. Ook na de relatie bleven we contact houden onder mom van vriendschap. Maar hij werd alleen maar afstandelijker.. en toen ik hem betrapte op al zijn leugens, was de maat vol. Ik heb een bericht gestuurd dat ik achter zijn leugens ben gekomen en wenste hem verder het beste. Nooit meer reactie gehad, Vind ik wel apart, maar gelukkig benadert hij mij niet meer.

Jun 23, 2018
Rating
starstarstarstarstar
Reactie
by: Anonymous

Ik denk niet dat M bedoelt dat hij het gerechtvaardigd vindt dat bl’ers geweld gebruiken. Hij geeft alleen een beeld van de gedachten van een bl’er. En ik ben het met M eens, liegen is waar de ellende mee begint, dubbele bevestiging is wat ze nodig hebben, en onrecht is hetgene wat ze het meest haten.
Ik herken mijzelf er namelijk volledig in. Ik ben een jurist en dit is heerlijk. Alle asociale, egoistische, onrechtvaardige mensen maak ik zo veel mogelijk het leven zuur en ik pak af wat ik kan afpakken

Feb 03, 2018
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

dag M,

voor een deel heb je gelijk. Maar de uitspraak dat Borderliners de 'meest zuivere' mensen zijn doet mij rillen...dat zijn ze namelijk NIET. Ze zijn over het algemeen in hun verleden gekwetst, emotioneel verwaarloosd en/of mishandeld en daarom zo gevoelig geworden. Té gevoelig. De oproep dat zij dan maar geweld mogen gebruiken als zij onrecht ervaren is een heel gevaarlijke en ik zou willen dat je daar afstand van deed. Ik begrijp je punt dat je wilt dat borderliners netjes behandeld worden maar het is overtrokken/overdreven. Ze hebben een persoonlijkheidsstoornis en daarvoor moeten ze behandeld worden zodat hun emotie-regulatie stabiel wordt en niet zo extreem als het vaak is.
mvg, Feri

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Hoe om te gaan met een borderliner.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs