hopeloos, gevaarlijk geval!

by E
(belgie)

sinds 5 jaar word ik mishandeld door een overduidelijke narcist. De tips in de site om wel te reageren lijken logisch, vanzelfsprekend maar zijn helaas niet haalbaar. Ik probeerde echt alles, zocht een evenwicht tussen grenzen stellen en aanpassen. Praatte op de correcte manier op gepaste momenten over de situatie die zo niet door kon blijven gaan. Elke keer dacht ik dat ik een stapje verder kwam, dat ik tot hem doordrong. Maar niets is minder waar, het geweld werd steeds erger. De kleinste tegenslagen triggeren hem, en de woedeaanvallen werden steeds heviger en frequenter. Ondertussen durf ik nergens mijn mening meer over te uiten of mijzelf zelfs te verdedigen.
Ik ben naar de politie gestapt, deed eerder meldingen en diende nu een aanklacht in, de enige hoop om hem wat te kalmeren.
Nu ben ik bang aan het afwachten wat dit geeft, ik vrees dat ik met een zeer gevaarlijke narcist samen woon.
Soms lijken er lichtpuntjes te zijn, wanneer hij zijn probleem herkent. maar dit is slechts een masker, uit eigenbelang, hij zegt dan gewoon wat er van hem verwacht wordt om niet verlaten te worden. Vandaar dat ze zeggen in andere sites dat behandelen niet haalbaar tot zeer moeilijk is: de narcist word er alleen slimmer door....Hij wordt Beter in het manipuleren...Sinds kort ben ik uit de ontkenningsfase en besef ik dat ten volle. Hoe hij zich voordoet op de goeie, rustige momenten is gewoon toneel.
Mijn narcist is tot veel in staat, ik ben bang om weg te gaan van hem, zie hem in staat tot gevaarlijke dingen.
Ik geef het op en plan om hem buiten te zetten(mijn woning) hoe ik dit veilig kan aanpakken bekijk ik eerst.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html