Comments for huwlijk met een narcistische partner

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jun 11, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Ga weg
by: Ineke

ik zit zelf in een relatie met een narcist, als ik eerlijk ben,ben ik hem liever kwijt.ze zuigen je leeg ,vernederen je.zetten mensen tegen je op,gaan vreemd en nemen nooit maar dan ook nooit de verantwoording op zich.

Alleen hoe kom je eraf?heb alles al geprobeerd straat verboden, maar hij kan zelfs de politie manipuleren.
Hij liegt ze gewoon knetter hard voor, ik heb ook nog het probleem dat z'n ouders het niet willen zien. Die staan altijd voor hem klaar en vallen mij zelfs aan na de zoveelste geweld uitbraak van hem naar mij.
Eigenlijk zou hier wettelijk een straf voor moeten staan,je bent als partner gevangen in een relatie dat een hel is. Even gaat het goed totdat ze je weer pakken, mijn energie is op.
Terwijl ik normaal een sterke vrouw ben, ik herken ze nu uit duizenden maar helaas zit ik er al aan vast, alles wordt me afgenomen, hij steelt van me enz enz

Soms denk ik, ik vermoord hem, maar dan? Ik kom vast te zitten voor zo'n iemand.
Niemand verdient zo'n relatie, ja de narcist zelf!!

Als je nog kracht hebt ga weg, veranderen doen ze echt nooit!!!

Jun 01, 2015
Rating
starstarstarstarstar
respect
by: Anonymous

Klopt, die zwakte en onzekerheid maakt dat je bij hem blijft .Heel herkenbaar! Maar ondertussen maken ze wel misbruik van jou. Het treiter gedrag komt voort uit hun zin niet krijgen, hun zielige gedrag is alles zo maken dat het lijkt alsof jij de aanstichter van alles bent. Hun woede uitbarstingen is omdat de dingen niet lopen zoals zij willen, hun vriendelijkheid is puur kopieergedrag van wie jijzelf bent. Een klein kind, die nooit zijn verantwoording neemt. Het ergste is dat hij denkt dat het normaal is, mensen om hem heen het ook als normaal ervaren. Slachtoffers verliezen altijd bij een narcist. Buitenstaanders laten zich evenzo beïnvloeden.

Een narcist ziet je als een object, die zorgt dat zijzelf kunnen overleven.

Hij haalt je telkens weer over. Jij denkt dat hij je bijzonder vindt. Maar iemand die jou bijzonder vindt, heeft continu respect voor jou. Hij moet zijn verantwoording nemen. Fouten en problemen moeten bespreekbaar zijn. Ga na of dat bij jullie ook gebeurd.

Heel veel sterkte, en vooral veel blijven lezen. Om te overleven....

May 31, 2015
Rating
starstarstarstarstar
bewuste keuze, te respecteren
by: Feri

dag A,

dat je bij je man blijft is zeker te respecteren. Als je maar bij jezelf kan blijven en niet beschadigd raakt. Dank voor je reactie! mvg, Feri

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to huwlijk met een narcistische partner.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs