huwlijk met een narcistische partner

by a
(Nederland)

Ik vond uw informatie steunend. Ik ben getrouwd met een narcistische man. Dat hij zichzelf voortdurend opblaast en dat hij alles wat misgaat mij in de schoenen schuift zal voor u herkenbaar zijn. Als ik zelf goed in mijn vel zit kan ik goed op hem ingaan. Ik zeg dan niet jij...... Maar ik vind je geschreeuw vervelend en wil hier niets mee te maken hebben. het is niet gewoon gedrag. Ik denk dat je anders kan doen. Dat werkt dan.Als ik zelf mij te gekwetst voel of super geirriteerd ben omdat ik steeds gekleineerd word kan ik wel eens hetzelfde terug gaan doen.Dat werkt dus absoluut niet. Dat ik bij mijn partner blijf is denk ik omdat ik ook de andere kant van hem zie, namelijk zijn angsten en zijn eenzaamheid. Voor mij is het een ziekte.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs