Ik doe het toch nooit goed

by N
(Holland )

Al 16 jaar ken ik haar. Maar sinds enkele jaren zijn we harts vriendinnen.." Ik werd vaak heel erg moe van haar en ze had met iedereen wel problemen. Een andere vriendin van haar voelde zich ineens te goed voor haar en weer een andere vriendin liet haar ineens links liggen en ging plotseling met iemand anders om..Haar halfzussen waren arrogant en de vriend van haar moeder is door en door gemeen! Met andere woorden , er is met iedeeen wel Iets aan de hand behalve met haar zelf. Ze zit vaak in de slachtofferrol en is erg negatief. Als ik haar bel neemt ze altijd zuchtend de telefoon op, nooit eens vrolijk of positief . Alles is altijd zwaar en moeilijk! Ik moet er erg om denken wat ik zeg...want ik doe het al snel verkeerd. Als ze weer eens aan het klagen is over hoe rot ze altijd wordt behandeld en ik zeg “ wat naar voor je , dan is dat niet goed. Want het woordje naar dat helpt haar niet echt en maakt alles nog veel zwaarder voor haar,. En als ik een keer wat wil vertellen dan luistert ze niet echt maar zegt ze “ Ja dat heb ik ook gehad en toen en bla bla bla en gaat het weer over haar..... Vaak kom ik heel erg moe bij haar vandaan! Ze heeft ook absoluut lieve en leuke kanten en ze heeft ook leuke grapjes soms maar ik denk eerlijk gezegd dat dat ook wel door mij komt. Ik ben ontzettend positief en heb veel humor.


Het is nu al een paar keer gebeurd dat we ineens ruzie kregen omdat ik in haar ogen iets verkeerds zei .
Ik vond dit zo onredelijk en het voelde zo rot. Ik ging zelfs twijfelen aan mezelf.... Had ik dan toch niet dat moeten zeggen of ze had vast niet zo gereageerd als ik niet dit of dat had gezegd....... 1 keer had ze mij aan het huilen aan de telefoon en ze ging maar door met mij verwijten maken.. Ik zei huilend” Ik wil dit niet , ik ben aan het huilen..... “ Haar reactie” Wat wil je geen vrienden meer zijn, Nou dan toch lekker niet... Ze hangt op en we hebben elkaar toen een hele tijd niet gezien.... het is weer goed gekomen maar daarna was er weer iets en daarna weer en weer en weer en zucht...... Ik doe het ook nooit goed!

De laatst keeer was op mijn verjaardag..... Ze was alweer heel moe en gestresst .....We kletsten wat maar ik voelde een afstand. Ze bleef maar even want ze was moe zei ze.., Daarna zei ik schijnbaar iets verkeerds . Toen we.naar de deur liepen was ze boos op me.... Ik vind het helemaal niet leuk dat je dit en dat zei en bla bla bla..... Het overviel me... ze ging naar huis en een paar dagen later kreeg ik een sms of ik thuis was , ze kwam mijn spullen terug brengen.....Voor haar is het dus over en voor mij is het nu echt klaar..........

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs