Ik ging denken dat ik egoistisch was

by Tonia
(breda)

Net uit een relatie van 23 jaar toen kwam hij.. Ik was zo kwetsbaar en hij gaf me het gevoel dat hij er voor me wilde zijn, precies wat ik nodig had. Hij is vrachtwagenchauffeur en vroeg me ga met me mee lekker ritje spanje hapje eten onderweg, eind van de maand zin in lekker weekendje centerparc, zo lief, zo charmant, als ik erop terug kwam had hij geen idee waar ik het over had, zooo druk met zijn baan en bindingsangst want zijn ex had hem verlaten voor een ander. Ik ging van hem houden, nog steeds dat is het rare en dacht met wat geduld komt het wel goed; het werd steeds erger. Op een gegeven moment nodigde hij me uit om bij hem langs te komen na mijn werk, op het station aangekomen belde ik zodat hij me op kon halen, hij nam zijn telefoon niet eens op, uiteindelijk een smsje sorry hoor ik moet morgen werken, ik stond daar in de kou en de regen. Ik dacht wat een debiel ben ik. mijn vertrouwen in hem was weg en ik ben ermee gestopt, te zwaar.. na 8 maanden zocht hij me weer op ( terwijl hij zei dat ik hem niet los kon laten) Hij zat weer eens in de problemen en ik zat nog steeds in zijn hoofd, ik dacht hij is veranderd, niet dus, na 2 weken vroeg hij of hij geld kon lenen en ik dacht ooow god daar gaan we weer, eerst manipuleren en dan je slag slaan. Ik heb hem dat geld geleend, wacht er nog op want hij is zo druk, uiteindelijk heb ik gezegd hou t maar ik hoef t niet terug en heb laten blijken dat ik niet meer dezelfde vrouw ben als toen en heb gezegd wat zijn gedrag met mij doet en nu word ik weer doodgezwegen, echt drama dit. Ik heb me voorgenomen om hem niet meer te benaderen en hoop dat hij ooit inziet wat hij zichzelf en anderen aandoet. Ik denk dat deze mensen kunnen veranderen , die zouden bij wijze opnieuw geboren moeten worden. Hij is als kind verwend: kreeg alles, ik denk dat dit voor hem ook heel frustrerend kan zijn hij is ook heel bang. Voor hem kan ik alleen nog maar bidden en voor mezelf ook.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs