Ik hou teveel van hem

by Juliette
(Belgie)

15 maanden geleden leerde ik na een scheiding sinds 8 jaar een schat van een man kennnen. Het leek wel of we soulmates waren, dat had ik in mijn 25 jarig huwelijk nooit meegemaakt. Hij was lief, attent, een knuffelbeer maar... hij was nog aan het scheiden en wou vrienden blijven met zijn bijna ex, moest haar erbij nemen, alsof ze zijn zus was. Moeilijk maar ik was zo verliefd en wanneer zij ook een vriend had liet ze ons met rust. Na zijn scheiding was alles fantastisch, we hadden dezelfde interesse: muziek, doch hij lachte altijd met mijn voorkeuren, wou me volledig restylen. Hijzelf was altijd picobello gekleed, ging nooit buiten zonder kam, zo in de puntjes verzorgd dat sommigen dachten dat hij homo was, nee dus. Hield zeker van vrouwen en had hopen vriendinnen die ik ook moest dulden, er kwam tenslotte niks sexueels aan te pas. Ik hield steeds meer van hem en wou dus ook steeds meer bij hem zijn, als beide 50tigplussers hadden we ook geen tijd te verliezen maar hij hield steeds de boot af. Ik begreep dat wel, hij had al 3 huwelijken achter de rug en had zijn part al gekregen. Toen zijn laatste ex vertrok nam ik iedere week zijn was mee naar huis en bracht hem gestreken terug, ik heb groene vingers dus zijn tuin hield ik met liefde en gemak op orde, toen zijn schoonmaakster geopereerd werd poetste ik in het weekend ook nog zijn huis en zo dikwijls kookte ik voor hem een potje mee zodat hij toch wat groenten binnen had. Dit deed ik allemaal zonder probleem en zonder iets terug te vragen want ik hou van hem. Ik heb bij mij thuis een zieke volwassen dochter en ik kwam tot rust bij hem. Doch... hij was en is een brombeer, heeft op iedereen iets aan te merken, wou alleen wat hijzelf wou, en ik gaf hem zijn zin. Op gebied van sex bleef ik altijd op

mijn honger zitten. En ja, ik werd jaloers... twee weken geleden zei hij dat hij problemen had, hij kon niet kiezen tussen mij en iemand anders, die iemand anders staat op scheiden, toen ik haar opbelde met de boodschap dat ik niemand deel kreeg ik een volle tirade beschuldigingen van hem, ik blies alles op en zorgde ervoor dat een ander ook nog problemen kreeg. Ik was toen bijna vertrokken maar ik zie hem zo graag dat ik hem opnieuw een kans gaf. Vorige week was het weer zover, ik had zogezegd in publiek een scene gemaakt terwijl hij me bij vrienden vernederde. Ik heb mijn boeltje gepakt en we hebben afgesproken elkaar een tijd met rust te laten, hij laat me niet vallen zegt hij, ik mag hem altijd bellen als hij mij of mijn kinderen met iets kan helpen. Ik zie hem te graag en hij ziet mij niet graag genoeg, zegt dat ik misschien zijn type niet ben, zegt dat ik niet moet denken dat er ooit een tijd komt van samenwonen. Het doet enorm pijn maar raar, door een ingeving of zo ging ik googelen en kwam bij narcisme terecht. Ik ben ervan overtuigd dat de man die ik zo graag zie narcist is, hij beantwoordt aan bijna ieder kenmerk. Ik huil heel veel maar weet dat ik geen toekomst met hem heb. Mijn ex is zwaar alcoholist en daar heb ik al genoeg door geleden dus ga ik nu proberen om mijn leven weer op orde te krijgen. Ik zal hem heel mijn leven graag zien want zo ben ik maar samen leven met hem is onmogelijk.

15 maanden heb ik me voor hem weggecijferd, deed alles wat hij zei of wou. Had geen eigen wil meer, gemanipuleerd tot en met. En die wetenschap zal me wel de kracht geven om door te gaan.
Ik hoop met mijn verhaal anderen te helpen en hun een beetje hoop te geven om zonder iemand met narcisme te leven.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs